Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, noi acuzatii la adresa procurorilor: Sunt arestati preventiv doar cei care nu au declarat impotriva mea

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, noi acuzatii la adresa procurorilor: Sunt arestati preventiv doar cei care nu au declarat impotriva mea

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, in care subliniaza ca au ramas in arest, in dosarul Gala Bute, doar persoanele care au refuzat sa declare impotriva ei. continuă pe România Liberă

Elena Udrea: in dosarul Gala Bute sunt arestati preventiv doar cei care nu au declarat impotriva mea

Elena Udrea a transmis duminica un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, in care atrage atentie asupra faptului ca in dosarul Gala Bute au ramas in arest doar cei care nu au.

Traian Basescu e sigur ca Elena Udrea nu il va turna procurorilor

Traian Basescu e sigur ca Elena Udrea nu il va turna procurorilor. intr-o interventie telefonica, fostul presedinte a lasat de inteles ca anchetatorii o tin pe Udrea in arest cu scopul de a obtine un.

Ce spune Elena Udrea despre GEANTA de 100.000 de dolari

Elena Udrea neaga informatiile aparute in rechizitoriul procurorilor, in legatura cu geanta de 100. 000 de dolari. intr-un mesaj postat pe Facebook, echipa de comunicare sustine ca Elena Udrea nu are.

Elena Udrea: Nu mai exista niciun motiv pentru mentinerea in arest. Oameni care au prejudiciat statul cu zeci de milioane de euro sunt liberi si au ramas si cu banii

Elena Udrea comenteaza, intr-o postare facuta de echipa sa de comunicare peFacebook,subiectul trimiterii in instanta a dosarului Gala Bute. Odata cu aceasta actiune nu mai exista.

Elena Udrea: Ce credeti ca trebuie sa faca Udrea pentru ca procesul sau sa se desfasoare, asa cum este firesc, cu ea in libertate sau macar in arest la domiciliu?

Elena Udrea scrie intr-o postare pe pagina de Facebook despre trimiterea in instanta a dosarului Gala Bute. Odata cu aceasta actiune nu mai exista niciun motiv pentru care Elena Udrea sa ramana .

Elena Udrea, vizitata in arest de Ruxandra Dragomir: Daca as fi stiut ca Elena va ramane arestata pentru o geanta, i le-as fi aruncat pe toate (VIDEO)

Ruxandra Dragomir o viziteaza vineri dimineata pe Elena Udrea la Arestul central al Politiei Capitalei. Prietena fostului ministru sustine ca, avand in vedere ca a inceput judecarea dosarului Gala Bute,.

INTERCEPTARI. Din ce spagi si-a finantat Elena Udrea alegerea ca presedinta PDL Bucuresti. Firmele unor fosti jurnalisti, implicate

Procurorii DNA sustin ca, potrivit documentelor din dosar sms-uri, mailuri, inscrisuri olografe, declaratii, denunturi etc) Udrea Elena Gabriela a stiut de spagile primite de la reprezentantii Termogaz Company fratii Miron si Adrian Gardean - denuntatori) si ca a beneficiat constiet de ele. O parte din bani a fost folosita pentru organizarea, la Palatul Parlamentului, a alegerii presedintelui PDL Bucuresti. Castigatoarea: Elena Udrea.

Elena Udrea, nou mesaj pe Facebook. Cere sa fie lasata in arest la domiciliu

Fosta ministra a Turismului, Elena Udrea, a postat un nou mesaj pe Facebook, in care cere sa fie judecata in arest la domiciliu.

VIDEO. Dosarul Gala Bute: Elena Udrea ramane in arest. ICCJ a decis pastrarea masurii preventive

Elena Udrea afla, joi, daca va fi cercetata, in continuare, in stare de arest preventiv, in dosarul Gala Bute. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat pentru joi pronuntarea unei decizii in privinta masurilor preventive dispuse in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea si Rudel Obreja, judecati in arest preventiv

Elena Udrea, Rudel Obreja si Tudor Breazu vor judecati in stare de arest preventiv, in dosarul Gala Bute, dupa ce instanta suprema a decis, la primul termen de judecata al cazului, mentinerea masurilor preventive dispuse in cazul celor trei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )