Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea: in dosarul Gala Bute sunt arestati preventiv doar cei care nu au declarat impotriva mea

B1 B1,
Elena Udrea: in dosarul Gala Bute sunt arestati preventiv doar cei care nu au declarat impotriva mea

Elena Udrea a transmis duminica un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, in care atrage atentie asupra faptului ca in dosarul Gala Bute au ramas in arest doar cei care nu au. continuă pe B1

Elena Udrea, noi acuzatii la adresa procurorilor: Sunt arestati preventiv doar cei care nu au declarat impotriva mea

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, in care subliniaza ca au ramas in arest, in dosarul Gala Bute, doar persoanele care au refuzat sa declare impotriva ei.

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea afla, joi, daca scapa de arestul preventiv

Elena Udrea afla, joi, daca va fi cercetata, in continuare, in stare de arest preventiv, in dosarul Gala Bute. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat pentru joi pronuntarea unei decizii in privinta masurilor preventive dispuse in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea si Rudel Obreja, judecati in arest preventiv

Elena Udrea, Rudel Obreja si Tudor Breazu vor judecati in stare de arest preventiv, in dosarul Gala Bute, dupa ce instanta suprema a decis, la primul termen de judecata al cazului, mentinerea masurilor preventive dispuse in cazul celor trei.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea afla joi daca scapa de arestul preventiv

Elena Udrea afla joi daca va fi fi cercetrata in continuare in spatele gratiilor. Asta dupa ce Magistratii Curtii Supreme au amanat pentru astazi pronuntarea unei decizii in privinta masurilor preventivedispuse in dosarul Gala Bute.

VIDEO. Dosarul Gala Bute: Elena Udrea ramane in arest. ICCJ a decis pastrarea masurii preventive

Elena Udrea afla, joi, daca va fi cercetata, in continuare, in stare de arest preventiv, in dosarul Gala Bute. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat pentru joi pronuntarea unei decizii in privinta masurilor preventive dispuse in dosarul Gala Bute.

Udrea mai are o sansa sa scape de dupa gratii. Magistratii se pronunta azi in dosarul Gala Bute

Elena Udrea mai are o sansa sa scape de dupa gratii. Magistratii se pronunta astazi pe legalitatea masurii arestului preventiv in dosarul Gala Bute. intre timp, noi informatii in dosarul Elenei.

Elena Udrea va fi judecata in arest in dosarul Gala Bute: Decizia nu este definitiva

Elena Udrea va fi judecata in stare de arest in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Decizia instantei nu este definitiva, putand fi atacata, insa dupa solutionarea contestatiei, hotararea va fi una.

Elena Udrea afla daca scapa de arest in dosarul Gala Bute

Elena Udrea afla joi daca ramane in arest in dosarul Gala Bute, in care a fost trimisa in judecata, informeaza B1 TV. Fostul ministru al Turismului a transmis, pe Facebook, ca nu are geanta de 50. 000 de.

Udrea, Obreja si Breazu raman in arest preventiv

Fostul ministru Elena Udrea, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja si Tudor Breazu, administratorul terenurilor de la Nana detinute de Elena Udrea, raman in arest preventiv in dosarul Gala Bute, a decis, azi, inalta Curte de Casatie si Justitie, care a mentinut masurile luate fata de acestia, potrivit surselor din presa.

Elena Udrea: Nu mai exista niciun motiv pentru mentinerea in arest. Oameni care au prejudiciat statul cu zeci de milioane de euro sunt liberi si au ramas si cu banii

Elena Udrea comenteaza, intr-o postare facuta de echipa sa de comunicare peFacebook,subiectul trimiterii in instanta a dosarului Gala Bute. Odata cu aceasta actiune nu mai exista.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )