Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ponta: Liviu Dragnea nu face jocul nimanui. Ramane unul din cei mai puternici organizatori PSD

B1 B1,
Ponta: Liviu Dragnea nu face jocul nimanui. Ramane unul din cei mai puternici organizatori PSD

Premierul Victor Ponta a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, ca Liviu Dragnea nu face jocul nimanui si ca ramane unul din cei mai puternici organizatori ai PSD. continuă pe B1

Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: Nu face jocul nimanui

Dragnea nu a iesit sifonat de la sedinta. Eu am fost ales in tandem cu Dragnea. Am condus impreuna partidul. in toti acesti ani, tot ce a fost bun si rau e din cauza amandurora. Liviu are o singura.

Liviu Dragnea, dupa sedinta PSD: E un guvern stabil care face lucruri bune mai departe. Este sustinere din partea partenerilor de coalitie ca Ponta sa ramana premier (VIDEO)

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca actualul guvern este unul stabil, care face lucruri bune mai departe. E un guvern stabil care face lucruri bune mai departe. Lucrurile s-au lamurit. Este.

Liviu Dragnea: Victor Ponta a facut o greseala/ Dragnea o contrazice pe Rovana Plumb: Nu avem interimat la sefia PSD, este un loc gol; Comitetul Executiv va decide cine il va ocupa

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca o greseala sa nu fie urmata de o a doua, referindu-se la o retragere si din functia de premier. El a contrazis-o pe presedinta Consiliului national al PSD Rovana Plumb si a declarat ca in prezent este un loc gol in fruntea partidului si nu un interimat, fapt pentru care este nevoie de o sedinta a Comitetului Executiv cat mai repede.

Liviu Dragnea: Ma intereseaza ca Ponta sa fie gasit nevinovat. Ce spune despre un nou Congres

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat, luni, dupa terminarea sedintei de urgenta a Coalitiei ca pentru el important este ca Victor Ponta sa fie gasit nevinovat de justitie si a spus ca in coalitie lucrurile s-au lamurit.

Liviu Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD. Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu exista interimar la PSD dupa plecarea lui victor Ponta din functia de presedinte al partidului. Dragnea a precizat ca in acest caz trebuie.

Liviu Dragnea, critici dure la adresa lui Victor Ponta: A facut o greseala, sper sa nu o faca pe a doua

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca o greseala sa nu fie urmata de o a doua,.

Liviu Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD. Victor Ponta si-a dat DEMISIA. Este un loc gol

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat, luni, ca functia de presedinte interimar nu exista in partid, iar demisia lui Victor Ponta a dus doar un loc gol in privinta caruia trebuie sa decida Comitetul Executiv PSD.

Liviu Dragnea: Functia de coordonator politic nu am luat-o de la librarie. O sa vad daca mai raman in partid (VIDEO)

Liviu Dragnea, coordonator politic PSD, a declarat miercuri ca se va gandi serios daca va mai ramane in partid. Eu o sa ma mai gandesc daca mai garantez pentru cineva la conducerea partidului. O sa vad.

O sentinta exemplara: condamnarea lui Liviu Dragnea

Atunci cand a zis ca sentinta de condamnare a lui Liviu Dragnea in Dosarul Referendumul este nedreapta, Victor Ponta a fost, ca de obicei, un urechist nepereche. Genul de specimen care stie inainte de a cunoaste. Daca ar fi avut rabdarea sa citeasca mai intai motivarea sentintei, ar fi putut gasi acolo o veritabila bijuterie juridica. Poate mai invata si el cate ceva din stiinta dreptului, scrie jurnalistul Liviu Avram pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Ilie Sarbu: Liviu Dragnea nu are nicio calitate in PSD sa ceara organizarea unui congres sau sa nu fie de acord cu interimatul Rovanei Plumb

Ilie Sarbu, scorul lui Victor Ponta, a declarat miercuri ca Liviu Dragnea nu are nicio calitate in partid sa ceara organizarea unui congres sau sa nu fie de acord cu interimatul Rovanei Plumb la conducerea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )