Libnet.ro
UNICEF

22:15

Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: Nu face jocul nimanui

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: Nu face jocul nimanui

Dragnea nu a iesit sifonat de la sedinta. Eu am fost ales in tandem cu Dragnea. Am condus impreuna partidul. in toti acesti ani, tot ce a fost bun si rau e din cauza amandurora. Liviu are o singura. continuă pe Antena3

Ponta: Liviu Dragnea nu face jocul nimanui. Ramane unul din cei mai puternici organizatori PSD

Premierul Victor Ponta a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, ca Liviu Dragnea nu face jocul nimanui si ca ramane unul din cei mai puternici organizatori ai PSD.

Ce crede Victor Ponta despre medicii romani

Premierul Victor Ponta a declarat ca are incredere in medicii romani si ca face recuperarea dupa interventia chirurgicala cu un kinetoterapeut roman. Mai mult, premierul Ponta a precizat ca a fost insotit.

Scandal in PSD. Ce spune Ilie Sarbu despre Liviu Dragnea

Ilie Sarbu, seful senatorilor social-democrati, a declarat miercuri ca Liviu Dragnea nu este in masura sa conteste interimatul Rovanei Plumb, precizand ca acesta detine doar calitatea de membru de partid.

Ce spune Victor Ponta despre scandalul de coruptie in care este implicat

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 3, despre ancheta instrumentata de DNA pe numele sau, despre motivul pentru care nu vrea sa demisioneze din functia de prim-ministru al Romaniei, dar si despre proiectele realizate de USL.

Ce a declarat Victor Ponta despre posibilitatea organizarii alegerilor anticipate

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca exclude varianta unor alegeri generale anticipate si ca parlamentarii nu vor accepta o astfel de varianta. Recunosc si v-o spun foarte direct, ca am.

Victor Ponta, despre respingerea lui Fifor la Transporturi: Nu credeam ca ne intoarcem la vremurile lui Traian Basescu. Ma indoiesc ca domnul Iohannis e specialist in Transporturi (VIDEO)

Victor Ponta a declarat cu privire la respingerea de catre Klaus Iohannis a lui Mihai Fifor la Transporturi, ca este vorba de o ambitie. Premierul a mai precizat ca a sperat ca va scapa de regimul lui Traian.

Victor Ponta, despre scrisoarea trimisa de actorul Florin Piersic: il admir si il respect pentru tot ce a facut in viata si imi pare rau ca numele lui este folosit in porcariile zilnice cu care noi din pacate ne-am obisnuit!

Luni, a aparut pe internet o scrisoare dedicata premierului Victor Ponta si semnata de. actorul Florin Piersic - Al vostru, Florin Piersic. Scrisoarea publicata pe site-ul expunere. com nu are niciun autor pe.

Ce spune Victor Ponta despre dezbaterea referitoare la moscheea care urmeaza sa fie construita in Bucuresti

Victor Ponta a precizat, referitor la proiectul moscheii care ar urma sa fie construita in Bucuresti, ca se pune in aplicare o intelegere intre statul roman si statul turc, intelegere discutata inclusiv de fostul presedinte Traian Basescu.

Victor Ponta, despre sechestru pus de procurorii DNA: Este o procedura normala. Am pus la dispozitie apartamentul pe care il detin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca masura sechestrului asigurator dispusa de procurorii DNA in cazul sau este o procedura normala si ca a pus la dispozitia anchetatorilor apartamentul pe care.

Victor Ponta, despre statul de drept: in fiecare dimineata, ne uitam la ghilotina

Premierul Ponta a declarat, luni, la receptia organizata de Ziua Frantei, ca apreciaza ceea ce ambasadorul Saint-Paul a spus legat de statul de drept. in acest context, premierul a subliniat necesitatea unei colaborari intre cele doua tari si a recunoscut ca Romania se afla in urma Frantei din acest punct de vedere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2286 seconds )