Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ponta, mesaj pentru premierul Republicii Moldova

România Liberă România Liberă,
Ponta, mesaj pentru premierul Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta i-a urat, miercuri seara, succes lui Iurie Leanca, dupa ce acesta a fost desemnat drept candidat oficial la functia de sef al noului guvern de la Chisinau. continuă pe România Liberă

Iurie Leanca, candidatul coalitiei minoritare la functia de premier al Republicii Moldova

Premierul in exercitiu al Republicii Moldova, Iurie Leanca, este candidatul propus de Partidul Liberal Democrat din Moldova PLDM) pentru functia de sef al guvernului, a anuntat liderul formatiunii, Vlad Filat,.

Timofti l-a desemnat pe Iurie Leanca drept candidat la functia de premier al Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat astazi, prin decret prezidential, pe premierul in exercitiu Iurie Leanca drept candidat oficial la functia de sef al noului guvern, a anuntat serviciul de presa al presedintiei de la Chisinau, citat de Moldpres.

Iurie Leanca, desemnat oficial candidat la functia de prim-ministru al Republicii Moldova

Presedintele Nicolae Timofti a semnat in aceasta seara decretul prin care l-a desemnat pe Iurie Leanca drept candidat la functia de prim-ministru al Republicii Moldova, dupa ce a discutat cu acesta.

ONG-urile cer egalitate de gen in structura noului Guvern al Republicii Moldova

Organizatiile neguvernamentale din domeniul promovarii egalitatii de sanse pentru femei si barbati au lansat miercuri, 28 ianuarie, un apel public catre liderii Aliantei Politice pentru Moldova Europeana APME ), prin care le solicita sa dea dovada de consecventa si vointa politica in asigurarea reprezentarii echitabile a femeilor si barbatilor in toate structurile noului For Legislativ si in procesul de formare a Guvernului, transmite IPN.

Lupul in blana de oaie isi arata coltii. Voronin incepe blocarea integrarii europene a Republicii Moldova

Ceea ce era de asteptat a inceput sa se intample: Voronin si Partidul Comunistilor au inceput sa blocheze pasii facuti de Republica Moldova in drumul de apropiere de Uniunea Europeana. Presedintele PLDM Vlad Filat a anuntat il vrea pe Iurie Leanca premier, Vladimir Voronin a anuntat ca partidul sau nu va vota aceasta candidatura si ca isi doreste un viitor premier apolitic pentru Republica Moldova.

Presedintele Republicii Moldova reia consultarile cu partidele pentru formarea unui guvern

Presedintele Nicolae Timofti, va relua consultarile cu fractiunile parlamentare privind desemnarea unui candidat pentru functia de prim-ministru. Informatia a fost confirmata pentru IPN de catre Vlad Turcanu, purtator de cuvant al sefului statului.

Ponta: Obiectivul pentru acest an este ca, din ianuarie 2016, sa reducem TVA la toate produsele

Obiectivul Guvernului pentru acest an este ca, din ianuarie 2016, sa fie redusa taxa pe valoarea adaugata TVA) la toate produsele, a transmis premierul Victor Ponta ministrilor, in sedinta de guvern, precizand casi va prezenta prioritatile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )