Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ponta participa la sedinta CSAT; prima intalnire presedinte-premier dupa referendum.

România Liberă România Liberă,
Ponta participa la sedinta CSAT; prima intalnire presedinte-premier dupa referendum.

Premierul Victor Ponta va participa, joi, la reuniunea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, aceasta fiind prima intalnire dintre premier si presedinte dupa referendumul de demitere a lui Basescu, potrivit Mediafax. Sedinta CSAT a fost convocata de catre presedintele Traian Basescu pentru a se discuta achizitia de avioane de vanatoare. Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a anuntat duminica, la B1 TV, ca achizitia avioanelor . continuă pe România Liberă

Victor Ponta participa, joi, la sedinta CSAT

Premierul Victor Ponta va participa, joi, la reuniunea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu. Aceasta este prima intalnire dintre premier si presedinte dupa referendumul de demitere a lui Basescu din 29 iulie.

Victor Ponta participa la sedinta CSAT. Este prima intalnire Ponta - Basescu dupa referendum

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca va participa la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, aceasta fiind prima intalnire dintre premier si.

Victor Ponta: Am aflat in ultimul moment de sedinta CSAT, nu stiu daca voi participa

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca a aflat in ultimul moment de sedinta CSAT din 27 septembrie si a adaugat ca nu stie daca va participa la aceasta reuniune. In opinia premierului, Oltchim nu ar avea de ce sa faca obiectul unei sedinte a CSAT.

Cristian Preda: Sedinta CSAT va fi un test important pentru coabitare.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca sedinta CSAT programata pentru joi, prima dupa revenirea in functie a presedintelui Traian Basescu, va fi un test important pentru coabitare si ca nu este exclusa participarea premierului Victor Ponta, potrivit Mediafax. Peste doua zile e programata sedinta CSAT. E prima dupa revenirea lui Basescu la Cotroceni. Reuniunea va fi un test important pentru coabitare, scrie Preda, marti, pe blogul sau. Liderul PDL considera ca in primul rand .

Presedintele Basescu si premierul Ponta se intalnesc pentru prima oara dupa referendum, in sedinta CSAT de joi

Consiliului Suprem de Aparare a Tarii se intruneste joi in sedinta, incepand de la ora 11:00, la solicitarea presedintelui Traian Basescu. Premierul Victor Ponta si-a anuntat participarea. Aceasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )