Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ponta, in vizita la Chisinau. Ce a spus despre cazul romanului George Simon, expulzat din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Ponta, in vizita la Chisinau. Ce a spus despre cazul romanului George Simon, expulzat din Republica Moldova

Premierul Victor Ponta se afla astazi intr-o vizita la Chisinau si a purtat discutii cu omologul sau moldovean, Chiril Gaburici. Cei doi au sustinut o conferinta de presa impreuna, iar Ponta a declarat ca a discutat cu acesta atat proiecte economice, cat si probleme diverse, inclusiv cazul presedintelui Platformei Unioniste Actiunea 2012, expulzat saptamana trecuta din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Oprea, discutii cu Interpolul despre cazul romanului rapit in Burkina Faso

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anuntat, marti, ca a discutat cu secretarul general Interpol, Jurgen Stock, despre cazul romanului rapit in Burkina Faso, pentru a obtine un schimb de informatii, avand in vedere faptul ca Interpol are o lunga experienta in problematici de tip terorist.

Gabriel Oprea: Am discutat cu secretarul general al Interpol despre cazul romanului rapit in Burkina Faso

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anuntat ca a discutat cu secretarul general al Interpol, Jurgen Stock, despre cazul romanului rapit in Burkina Faso, pentru a obtine un schimb de informatii. Am.

Ponta si Iohannis discuta despre situatia romanului rapit in Burkina Faso, la Cotroceni

Premierul Victor Ponta se afla la Palatul Cotroceni, unde vorbeste cu presedintele Klaus Iohannis despre situatia romanului rapit in Burkina Faso. Reporterul Antena 3, Iosif Buble, a explicat ca.

George Maior, despre rapirea romanului in Burkina Faso: Atrag serios atentia ca nu suntem scutiti de pericolul terorist (VIDEO)

George Maior a vorbit despre rapirea romanului in Burkina Faso si spune ca eu am spus ca aceste riscuri vor creste. Atrag serios atentia ca nu suntem scutiti de pericolul terorist. Maior subliniaza ca nu.

Traian Basescu, despre situatia romanului rapit in Burkina Faso: Daca statul roman o sa para slab, vom avea multe atentate teroriste si rapiri

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre situatia romanului rapit in Burkina Faso, spunand ca reactia autoritatilor romanesti este slaba. Nu stiu daca va amintiti, dar eu am spus de la.

Traian Basescu, despre situatia romanului rapit in Burkina Faso: Daca statul roman o sa para slab, vom avea multe atentate teroriste si rapiri (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre situatia romanului rapit in Burkina Faso, spunand ca reactia autoritatilor romanesti este slaba. Nu stiu daca va amintiti, dar eu am spus de la.

MAE: Celula de criza a solicitat sprijinul partenerilor internationali in cazul romanului rapit in Burkina Faso

Reprezentantii Celulei de criza au avut o serie de reuniuni in care au analizat diverse scenarii in cazul romanului rapit si au examinat toate actiunile posibile pentru solutionarea situatiei. De asemenea, ei.

Ce a declarat Ponta la Chisinau despre George Simion

Situatia romanului George Simion, expulzat din Republica Moldova, trebuie analizata in justitie, i-a transmis Victor Ponta omologului sau moldovean, Chiril Gaburici, potrivit Mediafax.

Cazul romanului rapit in Burkina Faso de TERORISTI. Cum actioneaza MAE. Reactiile lui Ponta si Basescu

Rapirea romanului din Burkina Faso a fost revendicata de un grup afiliat Statului Islamic. Celula de criza interinstitutionala verifica autenticitatea mesajului audio cu rapirea. La Cotroceni, au loc discutii intre Iohannis si Ponta, pe aceasta tema.

Cazul romanului rapit de TERORISTI in Burkina Faso. Victor Ponta si Klaus Iohannis, intalnire de urgenta la Cotroceni

Premierul si presedintele s-au intalnit de urgenta, pentru a discuta situatia romanului rapit de o grupare islamista din Burkina Faso. Teroristii care au revedincat rapirea indeamna Guvernul sa acorde.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )