Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ponta: Nu voi vota in cazul arestarii deputatului Florin Popescu

România Liberă România Liberă,
Ponta: Nu voi vota in cazul arestarii deputatului Florin Popescu

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca nu va participa, in calitate de parlamentar, la votul din plen legat de cererea justitiei de arestare preventiva a deputatului Florin Popescu si nici nu va exista o dispozitie pentru parlamentarii PSD, fiecare urmand sa voteze asa cum crede, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Comisia juridica trebuie sa prezinte, luni, raport in cazul deputatului Florin Popescu

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, joi, ca solicitarea ministrului Justitiei privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Florin Popescu sa fie analizata de Comisia juridica, urmand ca raportul sa fie prezentat pana luni. Plenul ar urma sa se pronunte pana pe 7 mai.

Comisia juridica a votat impotriva arestarii preventive a deputatului Florin Popescu

Comisia Juridica a votat impotriva arestarii preventive a deputatului Florin Popescu Partidul Miscarea Populara), a anuntat Bogdan Ciuca PC). Din cei 23 de membri ai comisiei, 15 au votat impotriva cererii DNA, 7 pentru si unul s-a abtinut.

UPDATE. Cererea de arestare a deputatului Florin Popescu, respinsa de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor

Comisia Juridica a dezbatut, luni, scrisoarea ministrului Justitiei privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Florin Popescu. Potrivit unor surse parlamentare, deputatii juristi au votat impotriva cererii de arestare preventiva.

Comisia juridica a Camerei a votat impotriva arestarii preventive a deputatului Florin Popescu

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a votat, luni, impotriva arestarii preventive a deputatului PMPFlorin Popescu, fostul presedinte al CJDambovita. Pentru aceasta decizie, s-au inregistrat 15.

Comisia juridica discuta astazi cererea de arestare preventiva a deputatului Florin Popescu

Deputatii din Comisia juridica se intalnesc astazi, incepand cu ora 13. 00, pentru a se pronunta asupra scrisorii ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, cu privire la cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PMP Florin Popescu. Tot astazi este asteptat la audieri si deputatul.

Deputatii liberali din Comisia Juridica au votat in favoarea arestarii preventive a deputatului Florin Popescu

Partidul National Liberal anunta, luni, ca cei sase deputati liberali membri ai comisiei juridice au votat in favoarea arestarii preventive a deputatului FlorinPopescu. Cei sase deputati ai PNL din.

Comisia juridica discuta astazi cererea de arestare preventiva a deputatului PMP Florin Popescu

Deputatii din Comisia juridica se intalnesc astazi, incepand cu ora 13. 00, pentru a se pronunta asupra scrisorii ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, cu privire la cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PMP Florin Popescu. Tot astazi este asteptat la audieri si deputatul.

Plenul Camerei va vota asupra solicitarii de arestare preventiva a lui Florin Popescu

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit, luni, ca raportul Comisiei juridice privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Florin Popescu sa fie discutat in plen martea sau miercurea viitoare, iar votul sa fie pe 7 mai, a precizat.

Blaga: in cazul Florin Popescu pozitia PDL va fi de a sprijini justitia

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, referitor la cererea adresata Camerei Deputatilor de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Florin Popescu ca pozitia PDL va fi ca intotdeauna de a sprijini justitia, potrivit Mediafax.

Comisia juridica discuta luni cazul Florin Popescu; deputatul va fi audiat in comisie

Deputatii din Comisia juridica se vor pronunta, luni, asupra scrisorii ministrului Justitiei privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Florin Popescu, a declarat, vineri, Ciprian Nica, vicepresedinte al comisiei, aratand ca Popescu va fi audiat, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )