Libnet.ro
UNICEF

01:05

Porosenko: Anexarea Crimeei este unul dintre cele mai cinice acte de tradare

Antena3 Antena3,
Porosenko: Anexarea Crimeei este unul dintre cele mai cinice acte de tradare

Anexarea Crimeei de catre Rusia este unul dintre cele mai cinice acte de tradare din istoria comtemporana, a declarat presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, in Congresul Statelor Unite, citat de. continuă pe Antena3

UPDATE. Porosenko: Anexarea Crimeei, act cinic de tradare. Cer SUA sa confere Ucrainei un STATUT SPECIAL de securitate si aparare

Petro Porosenko, presedintele Ucraina, a declara in Congresul Statelor Unite ca anexarea Crimeei de catre Rusia este unul dintre cele mai cinice acte de tradare din istoria comtemporana.

A fost inaugurat unul din cele mai frumoase drumuri de munte. Rivalizeaza cu Transfagarasanul si Transalpina

Unul dintre cele mai importante drumuri turistice din muntii Moldovei, care face legatura dintre Valea Bistritei, de la Chiril si Valea Moldovei, la Pojorata, a fost deschis in urma cu cateva zile. Drumul care.

Victor Ponta, unul dintre cei mai apreciati politicieni pe Facebook

Premierul Victor Ponta este cel mai apreciat politican roman pe retelele de socializare, acesta avand aproape 500. 000 sustinatori pe Facebook. De asemenea, primul ministru are si o intensa activitate pe retelele.

Una dintre cele mai ozonate zone din tara care include si o arie protejata, tratata cu MHC-uri. Agentia pentru Protectia Mediului asigura ca nu polueaza

Paradisul din Colibita, o micuta localitate din Bistrita-Nasaud, ce aspira la statutul de statiune de mai multi ani, este pe cale sa fie distrus de doua microhidrocentrale. Acestea vor fi amplasate chiar in situl Natura 2000 Cusma, iar Agentia pentru Protectia Mediului spune ca cel putin una dintre ele nu prezinta pericol pentru mediu.

A murit Alex Savitescu, unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Iasi

Jurnalistul Alex Savitescu, unul dintre cei mai apreciati realizatori de emisiuni radio din Iasi, a murit astazi, 16 septembrie, la varsta de 36 de ani.

Casele din caramida: trainice si sanatoase

Caramida este unul dintre cele mai vechi si durabile materiale de constructie. De asemenea este unul dintre materialele cele mai utilizate la constructia unei case. De altfel, caramida este si solutia cea mai populara practicata la noi in tara. in prezent evolutia acestui material ofera nenumarate posibilitati de design, precum si o excelenta eficienta energetica. in segmentul rezidential, caramida este folosita pentru structuri de rezistenta, pentru ziduri, pentru decorarea unor suprafete interioare sau exterioare sau pentru pavaj. Nenumaratele avantaje pe care le prezinta au facut din caramida unul dintre materialele cele mai utilizate in timp la constructia de case. Pe de alta parte si fabricatia acestui material a cunoscut o evolutie importanta, ingloband astazi numeroase inovatii tehnologice care ii imbunatatesc utilizarea pe santiere si ii sporesc capacitatea de izolare.

in cazul Super Smash Bros., Nintendo 3DS devine controller pentru Wii U

Desi nu include aceleasi abilitati de Remote Play precum PS Vita pentru PS4, Nintendo 3DS s-ar putea sa fie capabil de interactiune cu Wii U. Super Smash Bros. este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului de catre fanii Nintendo. Acesta va fi un titlu cross platform deja disponibil pentru 3DS, dar urmeaza sa fie lansat si pentru Wii U. Plimbandu-se prin meniurile jocului de Nintendo 3DS, un gamer japonez a observat ceva neobisnuit. Nu a durat mult pana [].

Cele mai bune filme documentare in premiera in Romania la Inspirational Film Festival

Prima editie a Inspirational Film Festival din Romania va avea loc in perioada 25 - 28 septembrie 2014, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman. Invitatul special al acestei prime editii este Maia Morgenstern. Festivalul si-a propus sa aduca in premiera in Romania opt documentare internationale. Filmele care vor rula sunt o parte din cele mai bune documentare din sfera motivationala din lume. Acestea includ subiecte emotionante, captivante si in acelasi timp educative si inspirationale. Ele se bazeaza pe povesti adevarate din viata unora dintre cei mai valorosi speakeri motivationali ai momentului precum: Louise Hay, Dr. Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer, Gregg Braden, Neale Donald Walsch, Marianne Williamson, Debbie Ford, Iyanla Vanzant, Joe Dispenza, Dr. David Simon, Mark Victor Hansen, etc.

FOTO: Cum arata cele mai periculoase trasee din lume, unde copiii isi risca viata pentru a merge la scoala

In foarte multe tari, noul an scolar a inceput luni, la 15 septembrie. Cu toate acestea, n-ar trebui sa uitam ca, in anumite regiuni ale lumii, scoala este un lux pentru copii, iar unii dintre ei merg ore intregi pana la scoala, pe cele mai periculoase trasee montane, unde isi risca viata in fiecare zi.

Ebola, boala teribila care a luat pana acum 2.461 de vieti. Care sunt cele mai afectate tari

Febra hemoragica Ebola a provocat moartea a 2. 461 de persoane in Africa de Vest din 4. 965 de cazuri, potrivit unui bilant al OMS publicat marti, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )