Libnet.ro
UNICEF

11:15

Victor Ponta, unul dintre cei mai apreciati politicieni pe Facebook

B1 B1,
Victor Ponta, unul dintre cei mai apreciati politicieni pe Facebook

Premierul Victor Ponta este cel mai apreciat politican roman pe retelele de socializare, acesta avand aproape 500. 000 sustinatori pe Facebook. De asemenea, primul ministru are si o intensa activitate pe retelele. continuă pe B1

A murit Alex Savitescu, unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Iasi

Jurnalistul Alex Savitescu, unul dintre cei mai apreciati realizatori de emisiuni radio din Iasi, a murit astazi, 16 septembrie, la varsta de 36 de ani.

UPDATE Victor Ponta: Nu stiu daca mai e vreun copil chiar si in clasa intai care sa nu aiba telefon cu internet

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Targu Jiu, la deschiderea anului scolar, ca ideea de manual digital este cu adevarat o reforma care trebuie facuta, el spunand ca nu mai exista niciun elev care sa nu stie sa foloseasca o tableta, un telefon, un computer si, de altfel, ca nu crede ca mai exista un elev, chiar si de clasa intai, care sa nu aiba un telefon cu internet. Ponta a declarat ca decizia de schimbare a manualelor vechi si de digitalizare a acestora deranjeaza foarte multe interese, iar cei care o sa piarda bani au contestat procedura, acestia avand evident sprijinitori in politica si in mass-media.

Benny Rietveld, basistul si directorul muzical al lui Santana, va concerta la Bucuresti si Brasov

Unul dintre cei mai apreciati instrumentisti din lume, basistul Benny Rietveld, cunoscut mai ales in urma colaborarii pe care o are cu celebrul Carlos Santana, va concerta la Bucuresti si la Brasov, alaturi de una dintre cele mai bune voci feminine de jazz ale Romaniei, Teodora Enache.

Candidatura lui Victor Ponta la presedintie este incurajata de peste ocean

Candidatura lui Victor Ponta la presedintie este titrata si incurajata de peste ocean. Cotidianul Washington Post il considera pe actualul premier nu doar candidatul favorit ci si unul de prim rang la cea mai.

Klaus Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire. / Victor Ponta: Fac un apel la domnul Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Constanta, ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara dezamagire pentru o intreaga generatie. La randul sau, premierul a lansat, sambata, un apel la Klaus Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala, adaugand ca Iohannis este ultimul om care poate sa vorbeasca despre scoala si ca in scoala lucreaza profesori care nu fac averi din meditatii, potrivit Mediafax.

Elena Udrea: Victor Ponta, la mana baronilor locali. Este mai interesat de pomeni electorale

Victor Ponta este mai interesat de pomeni electorale, decat de crearea de locuri de munca pentru tineri, atrage atentia candidatul PMP la presedintie, Elena Udrea. Ea crede ca somajul din randul tinerilor se.

Victor Ponta despre taxa pe stalp: Poate o sa vina la anul un guvern si mai bun si o sa o reduca la 0,5%

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, la rafinaria Petrobrazi din judetul Prahova, referindu-se la reducerea taxei pe constructii speciale de la 1,5% la 1%, ca Guvernul pe care il conduce atat a putut sa faca, adaugand ca poate anul viitor va veni un guvern mai bun care o va reduce la 0,5%.

FOTO Victor Ponta s-a sfatuit cu pastorii evanghelici din Suceava, la Biserica Penticostala Dumbraveni

Aflat intr-o vizita in judetul Suceava, premierul Victor Ponta a participat la o cununie religioasa oficiata la Biserica Penticostala Betel din comuna Dumbraveni. Dupa slujba, Ponta a avut o intalnire cu mai multi pastori ai bisericilor neoprotestante din judet.

Klaus Iohannis: Victor Ponta s-a transformat dintr-o tanara speranta a politicii intr-o tanara dezamagire

Liderul PNL, Klaus Iohannis a declarat ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara dezamagire pentru o intreaga generatie, scrie Mediafax .

Udrea: Victor Ponta, la mana baronilor locali

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, sambata, ca Victor Ponta este mai interesat de pomeni electorale, decat de crearea de locuri de munca pentru tineri, atrage atentia candidatul PMP la presedintie, Elena Udrea. Ea crede ca somajul din randul tinerilor se datoreaza lipsei de interes, dar si incompetentiei actualului guvern. Elena Udrea l-a acuzat pe premier ca se lasa manipulat de baronii PSD din teritoriu, informeaza B1tv.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )