Libnet.ro
UNICEF

05:30

A fost inaugurat unul din cele mai frumoase drumuri de munte. Rivalizeaza cu Transfagarasanul si Transalpina

Antena3 Antena3,
A fost inaugurat unul din cele mai frumoase drumuri de munte. Rivalizeaza cu Transfagarasanul si Transalpina

Unul dintre cele mai importante drumuri turistice din muntii Moldovei, care face legatura dintre Valea Bistritei, de la Chiril si Valea Moldovei, la Pojorata, a fost deschis in urma cu cateva zile. Drumul care. continuă pe Antena3

Porosenko: Anexarea Crimeei este unul dintre cele mai cinice acte de tradare

Anexarea Crimeei de catre Rusia este unul dintre cele mai cinice acte de tradare din istoria comtemporana, a declarat presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, in Congresul Statelor Unite, citat de.

FOTOGALERIE Sony World Photography Award: cele mai frumoase fotografii din lume intra in competitie

Peste 700. 000 de fotografii au fost inscrise la concursul Sony World Photography Award de la infiintarea competitiei, in 2007, din 230 de tari diferite. Fotografi amatori si profesionisti din toata lumea concureaza la patru categorii: profesional avansati, studenti, tineri sectiune pentru concurentii cu varsta sub 19 ani) si categoria dedicata entuziastilor. Fotografiile pot fi inscrise pana la 5 ianuarie 2015.

Una din cele mai mari rivale ale Simonei Halep se RETRAGE din tenis. Problemele fizice au pus capat carierei

Jucatoarea chineza de tenis Na Li, in prezent numarul sase mondial, isi va anunta vineri retragerea din activitatea sportiva, a anuntat joi televiziunea publica CCTV, citata de France Presse. in varsta de.

Una din cele mai stranii PADURI din Romania. inca se vad urmele lasate de SECURITATE. Ce se intampla azi aici

Padurea din satul Stanca este cutreierata in lung si in lat de zeci de oameni veniti din toate colturile tarii, in speranta ca vor descoperi o comoara. Padurea este langa Vama Sculeni, Iasi,.

Fotbalul a fost sportul in care au fost efectuate cele mai multe controale antidoping

Fotbalul a fost sportul in care au fost efectuate cele mai multe controale antidoping in anul 2013, cu un total de 28. 002 teste, iar Uniunea Europeana de Fotbal UEFA) a fost organizatia sportiva regionala care a asigurat cele mai multe teste, cu 1. 932 de astfel de operatiuni, potrivit datelor furnizate de forul de la Nyon. citeaza Agerpres.

Cele mai bune filme documentare in premiera in Romania la Inspirational Film Festival

Prima editie a Inspirational Film Festival din Romania va avea loc in perioada 25 - 28 septembrie 2014, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman. Invitatul special al acestei prime editii este Maia Morgenstern. Festivalul si-a propus sa aduca in premiera in Romania opt documentare internationale. Filmele care vor rula sunt o parte din cele mai bune documentare din sfera motivationala din lume. Acestea includ subiecte emotionante, captivante si in acelasi timp educative si inspirationale. Ele se bazeaza pe povesti adevarate din viata unora dintre cei mai valorosi speakeri motivationali ai momentului precum: Louise Hay, Dr. Deepak Chopra, Dr. Wayne Dyer, Gregg Braden, Neale Donald Walsch, Marianne Williamson, Debbie Ford, Iyanla Vanzant, Joe Dispenza, Dr. David Simon, Mark Victor Hansen, etc.

Beneficii mai putin cunoscute ale piperului

Piperul este mai mult decat un condiment care ofera un plus de gust mancarurilor si salatelor. El a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri pentru a trata diferite afectiuni, asadar uite ce boli tine la distanta!.

Ebola, boala teribila care a luat pana acum 2.461 de vieti. Care sunt cele mai afectate tari

Febra hemoragica Ebola a provocat moartea a 2. 461 de persoane in Africa de Vest din 4. 965 de cazuri, potrivit unui bilant al OMS publicat marti, relateaza AFP.

Cele mai bune solutii pentru a scapa de nasul infundat. Sunt naturale si nu produc dependenta

Nasul infundat poate fi tratat cu o serie de solutii care pot fi realizate acasa, sunt naturale si totodata nu produc dependenta, asa cum se spune ca ar face unele produse din comert. Mai mult decat atat, efectele.

VIDEO Cele mai interesante momente din prima editie a emisiunii Vocea Romaniei

Marti s-a dat startul emisiunii Vocea Romaniei. Antrenorii au intrat in platou pentru prima data in noua formula - Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila. Intra in articol pentru a urmari cele mai interesante momente din prima editie a emisiunii Vocea Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )