Libnet.ro
UNICEF

00:07

Porsche recheama de pe piata cel mai noi modele 911 GT3, dupa ce doua masini au luat foc

B1 B1,
Porsche recheama de pe piata cel mai noi modele 911 GT3, dupa ce doua masini au luat foc

Porsche a rechemat in service toate automobilele 911 GT3 din ultimul model lansat, dupa ce doua masini au luat foc in urma unor defectiuni la motoare. Rechemarea afecteaza toate cele 785 de vehicule Porsche 911. continuă pe B1

Porsche recheama de pe piata cel mai noi modele 911 GT3

Producatorul auto german Porsche recheama de pe piata toate automobilele sport 911 GT3 din ultimul model lansat si recomanda proprietarilor sa nu foloseasca astfel de autovehicule, dupa ce doua dintre ele au luat foc in Elvetia si Italia, din cauza unor defectiuni la motoare, potrivit Bloomberg.

Pretul aurului a trecut de 1.300 dolari uncia - cel mai ridicat nivel din noiembrie

Pretul futures al aurului a urcat, vineri, pe pietele externe, iar pe intreaga saptamana trecuta a inregistrat cel mai important avans din octombrie pana in prezent, pe fondul unor date sub astepari privind economia SUA, care au alimentat cererea de plasamente sigure.

Ungureanu: Forta Civica va merge, cel mai probabil pe liste proprii la europarlamentare

Politicienii dinForta Civica vor merge, cel mai probabil, pe liste proprii la alegerile europarlamentare, crede presedintele formatiunii, Mihai Razvan Ungureanu. Acesta a vorbit, joi, despre nerealizarea unei.

Franklin Templeton este cel mai mare creditor al Ucrainei. Portofoliul de obligatiuni ajunge la 6,4 mld. dolari

Fondurile grupului Franklin Templeton au continuat sa acumuleze titluri de stat ucrainene in trimestrul al patrulea al anului trecut, consolidandu-si pozitia ca cel mai mare creditor al guvernului de la Kiev inaintea pierderilor masive cauzate de.

Titlul de cel mai subtire smartphone la ora actuala ajunge la Gionee

Cu toate ca ne-am obisnuit sa vedem astfel de titluri asociate unor branduri puternice, cel mai subtire smartphone la aceasta ora este creat de Gionee. Pana ieri nu am auzit niciodata de Gionee, iar acum acest brand asiatic reuseste doua zile la rand sa fie in centrul actiunii. Pentru ca superlativele absolute nu trebuie niciodata neglijate, este foarte important sa aveti in vedere o performanta foarte speciala inregistrata de o creatie a celor de la Gionee. Cu numele de Elife [].

Faze Tari: Arata-mi sanii ca sa-ti spun cine esti. Primul ghicitor in sfarcuri din lume; Misterul Triunghiului Bermudelor a fost rezolvat: Ce se intampla cu adevarat in bizarul loc; Cel mai nou trend de pe retelele de socializare! Tinerii care isi miros

Era atat de slaba incat oamenii se speriau de ea! Cum arata dupa ce a stat doua luni in spital si s-a insanatosit. Antonia Eriksson, in varsta. Asta este cel mai bine pastrat secret din lume! Cum se fabrica Coca Cola. Reteta pentru bautura racoritoare Coca-Cola este secreta si e pastrata.

Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria JO de iarna, cu 15 trofee

Biatlonistul Ole Einar Bjoerdalen a devenit, miercuri, la 40 de ani, dupa proba de stafeta mixta, castigata de reprezentativa Norvegiei, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, cu 13.

Bjorndalen castiga a 13-a medalie olimpica si devine cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor de Iarna

Ole Einar Bjorndalen Norvegia, 40 de ani) a castigat miecuri seara stafeta mixta de biatlon de la Sochi. Aceasta medalie castigata de el la Jocurile Olimpice, a 13-a, il face cel mai galonat sportiv din istoria Olimpiadelor, din toate timpurile.

Norvegianul Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna

Biatlonistul Ole Einar Bjoerndalen a devenit cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, dupa ce a ajutat echipa Norvegiei sa cucereasca medalia de aur in proba de stafeta mixta de la.

Sapte firme romanesti, la cel mai mare targ de bijuterie din Europa

Sapte branduri romanesti au luat parte, in perioada 14-17 februarie, la cel mai mare targ de bijuterie din Europa, Inhorgenta Munchen, conform unui comunicat de presa al Ministerului Economiei.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )