Libnet.ro
UNICEF

14:00

Posibila greva generala la TAROM, pe 14 noiembrie: Angajatii sunt nemultumiti de noua conducere

B1 B1,
Posibila greva generala la TAROM, pe 14 noiembrie: Angajatii sunt nemultumiti de noua conducere

Daca aveti rezervare la cursele Tarom pe 14 noiembrie, s-ar putea sa fiti nevoiti sa va reprogramati calatoria. Tarom ar putea opri toate zborurile din aceasta zi. Angajatii vor sa intre pe 14 noiembrie in. continuă pe B1

Angajatii TAROM ar putea declansa greva generala pe 14 noiembrie

Angajatii TAROM ar putea declansa greva generala prin oprirea tuturor zborurilor pe 14 noiembrie, acestia fiind nemultumiti de noii manageri si de modul in care este administrata compania aeriana, a declarat.

La Atena are loc o greva generala de 48 de ore

Ministerul Afacerilor Externe informeaza, printr-un comunicat de presa, ca astazi si maine va avea loc la Atena o greva generala de 48 de ore, anuntata de organizatiile sindicale GSEE si ADEDY, fiind posibila aparitia unor probleme in functionarea serviciilor publice, scoli, spitale, case de asigurare, intreprinderi publice, mijloace de transport public.

Greva generala de 48 de ore in Grecia

Sute de mii de greci au lansat, ieri, o greva generala de 48 de ore, protestand astfel fata de noua runda de reduceri salariale si de pensii care va fi supusa astazi votului Parlamentului de la Atena.

MAE avertizeaza romanii care vor sa calatoreasca la Atena, cu privire la greva generala

Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care vor sa calatoreasca la Atena ca ar putea avea inconveniente provocate de greva generala. Doua organizatii sindicale au anuntat pentru marti si.

Conferinta Oportunitati de atragere a investitiilor in sectorul privat, 14 noiembrie, ...

Medien Conferences, Romania Libera si Fondul Roman de Contragarantare organizeaza conferinta Oportunitati de atragere a investitiilor si finantarea sectorului privat, la Constanta in data de 14 noiembrie 2012, la Hotel Iaki. La evenimentul Oportunitati de atragere a investitiilor si finantarea sectorului privat vor participa reprezentanti ai autoritatilor locale, ai Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Consiliuliului Judetean si ai Primariei Constanta, Camerelor de .

Grecia: Greva generala de 48 de ore, din cauza noilor masuri de austeritate.

Transporturile in comun si serviciile publice nu functionau marti dimineata in Grecia, la inceputul unei greve generale de 48 de ore decretata de principalele doua sindicate din tara pentru a protesta fata de proiectul de austeritate depus luni in Parlament, relateaza AFP, citat de Mediafax. Manifestatii sunt prevazute la pranz la Atena si in marile orase, inaintea unui vot crucial asteptat miercuri seara. Marti dimineata, transporturile in comun si taxiurile nu circulau la Atena. Trenurile, .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2926 seconds )