Libnet.ro
UNICEF

11:30

Potop, in mai multe zone din tara. Masini acoperite de ape si case fara acces, pe o strada din Alba (Foto)

Antena3 Antena3,
Potop, in mai multe zone din tara. Masini acoperite de ape si case fara acces, pe o strada din Alba (Foto)

Sunt inundatii mari si la Aiud, in judetul Alba, marti dimineata, unde masinile de pe mai multe strazi au fost acoperite de ape. Sunt inundatii in mai multe judete din tara de luni, in unele zone fiind inregistrate precipitatii-record. continuă pe Antena3

Dezastru in mai multe judete din tara din cauza ploilor torentiale. Drumuri distruse, case ramase fara curent electric

A fost potop in mai multe zone din tara. La Vaslui au cazut 100 de lmp in cateva ore, un record absolut din ultimii ani. Ploile torentiale au facut prapad si au lasat dezastru in urma lor.

IN CONTEXTUL COVID-19: Politistii au aplicat sanctiuni la mai multe baruri din Bucuresti

Politisti de la DGPMB au descoperit nereguli la mai multe cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala, fiind aplicate amenzi in valoare totala de peste 143. 000 de lei, iar activitatea unei societati comerciale a fost suspendata, scrie Agerpres. ro.

Furtuna puternica in Capitala. Autoritatile intervin in mai multe zone pentru scoaterea apei acumulate in curti si subsoluri Vreme rea si alte zone din tara

Capitala a fost traversata de o furtuna puternica, duminica, cand s-a aflat sub un cod portocaliu, astfel ca a fost nevoie de interventia echipelor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Apple inchide din nou mai multe magazine din SUA din cauza cresterii numarului de cazuri de Covid-19

Apple a anuntat vineri ca va inchide din nou unele magazine din Florida, Arizona, Carolina de Sud si Carolina de Nord, din cauza cresterii numarului cazurilor de Covid-19 in tara.

VIDEO Femeie salvata in ultimul moment de furia apelor.Viituri in mai multe sate din Alba in urma ploilor puternice

Potopul care s-a abatut marti seara asupra zonei de est a judetului Alba a provocat inundatii puternice in mai multe localitati de pe raza comunelor Sona, Jidvei, Sancel si Farau. O femeie a fost salvata in ultimul moment de catre doi vecini.

Ploile torentiale au deteriorat portiuni de drum in mai multe localitati din R. Moldova

Ploile torentiale din ultimele zile au deteriorat mai multe portiuni de drum local din satul Costesti si Horesti din raionul Ialoveni. De asemenea, in urma precipitatiilor puternice, digul bazinului acvatic din localitatea Branzeni si Badragii Vechi a fost deteriorat. Informatiile au fost prezentate in cadrul unei sedinte, convocate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, transmite IPN.

VIDEO Inundatii in Suceava: Apa inghite drumul din Putna, dar nu trece de gardurile gospodariilor

Inundatiile au lovit mai multe zone din tara, judetul Suceava fiind unul dintre cele afectate. La Putna apa a inghitit drumul din sat, insa pe imagini video filmate de localnici se vede cum apa involburata nu reuseste sa treaca de gardurile gospodariilor si sa intre in curtile oamenilor.

Mai multe localitati din Mures, afectate de inundatii in ultimele 24 de ore. Zeci de locuinte sunt avariate

In unele zone a fost nevoie de ridicarea de diguri saci din nisip pentru a proteja gospodariile. Cele mai frecvente interventii ale pompierilor au vizat pomparea apei din locuintele inundate. Din fericire, nu au existat victime din cauza revarsarilor de ape.

Codul rosu de inundatii a fost prelungit. Care sunt cele mai afectate zone

Ploile cu caracter torential au lovit Romania, producand inundatii in mai multe regiuni, inclusiv in Bucuresti. Recent, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat prelungirea Codului Rosu de.

FOTO Copaci cazuti peste masini, strazi, subsoluri de bloc si institutii inundate dupa furtuna din Focsani. Pompierii au trimis mai multe echipe pe teren

In municipiul Focsani, furtuna de luni dupa-amiaza a provocat daune. Pompierii au intervenmit cu mai multe echipaje pentru inlaturarea copacilor rupti a a apei din subsoluri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )