Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dezastru in mai multe judete din tara din cauza ploilor torentiale. Drumuri distruse, case ramase fara curent electric

Antena3 Antena3,
Dezastru in mai multe judete din tara din cauza ploilor torentiale. Drumuri distruse, case ramase fara curent electric

A fost potop in mai multe zone din tara. La Vaslui au cazut 100 de lmp in cateva ore, un record absolut din ultimii ani. Ploile torentiale au facut prapad si au lasat dezastru in urma lor. continuă pe Antena3

O noua avertizare Cod portocaliu de vreme rea in 34 de judete din tara

Meteorologii au emis, sambata, o noua avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferica, valabila in 34 de judete din tara, de sambata, de la ora 12. 00, pana duminica, la ora 6.

IN CONTEXTUL COVID-19: Politistii au aplicat sanctiuni la mai multe baruri din Bucuresti

Politisti de la DGPMB au descoperit nereguli la mai multe cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala, fiind aplicate amenzi in valoare totala de peste 143. 000 de lei, iar activitatea unei societati comerciale a fost suspendata, scrie Agerpres. ro.

Marcel Vela, dupa ploile torentiale care au afectat mai multe judete: Riscam sa avem victime, dar am reusit sa le salvam

Marcel Vela, ministrul de Interne, se afla in judetul Caras-Severin pentru a evalua pagubele provocate de ploile torentiale din ultimele zile. Vela a spus ca autoritatile au avut in plan, joi seara, evacuarea a 500 de persoane din cauza inundatiilor.

Coronavirus: Apple isi inchide mai multe magazine din Statele Unite

Apple isi va inchide din nou magazinele din SUA care se confrunta cu un recul in cazurile de coronavirus, decizie usor sanctionata la Bursa de Valori. Multinationala va inchide temporar 11 magazine, dintre care sase in Arizona, doua in Florida si trei in Carolina de Nord si de Sud.

Apple inchide din nou mai multe magazine din SUA din cauza cresterii numarului de cazuri de Covid-19

Apple a anuntat vineri ca va inchide din nou unele magazine din Florida, Arizona, Carolina de Sud si Carolina de Nord, din cauza cresterii numarului cazurilor de Covid-19 in tara.

Ploile torentiale au deteriorat portiuni de drum in mai multe localitati din R. Moldova

Ploile torentiale din ultimele zile au deteriorat mai multe portiuni de drum local din satul Costesti si Horesti din raionul Ialoveni. De asemenea, in urma precipitatiilor puternice, digul bazinului acvatic din localitatea Branzeni si Badragii Vechi a fost deteriorat. Informatiile au fost prezentate in cadrul unei sedinte, convocate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, transmite IPN.

Mai multe localitati din Mures, afectate de inundatii in ultimele 24 de ore. Zeci de locuinte sunt avariate

In unele zone a fost nevoie de ridicarea de diguri saci din nisip pentru a proteja gospodariile. Cele mai frecvente interventii ale pompierilor au vizat pomparea apei din locuintele inundate. Din fericire, nu au existat victime din cauza revarsarilor de ape.

FOTO VIDEO Zeci de localitati inundate din cauza ploilor abundente Valuri de apa au curs pe drumuri si au intrat in case

Din cauza ploilor abundente, zeci de case si sute de curti sunt inundate vineri in 16 judete ale tarii, in timp ce potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie si Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, pericolul nu a trecut, institutiile emitand noi avertizari de vremea rea si inundatii.

Cod portocaliu de ploi torentiale in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis o atentionare cod portocaliu de ploi torentiale pentru judetele Suceava, Bacau si Neamt, valabila pentru urmatoarea ora.

Rezultate Evaluare Nationala 2020. Topul judetelor cu cele mai multe medii de 10

839 de candidati din cei 160. 468 care au sustinut Evaluarea Nationala in aceasta sesiune au obtinut media 10. Pe judete, cele mai multe medii de 10 au fost in Cluj 66), Iasi 46) si Arges 42). in Bucuresti au fost 224 medii de 10.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )