Libnet.ro
UNICEF

00:07

Povestea ArtCraft, magazinul care vinde amintiri din Romania de 3,4 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Povestea ArtCraft, magazinul care vinde amintiri din Romania de 3,4 mil. euro

ArtCraft Design, unul dintre cele mai cunoscute lanturi de magazine cu suveniruri din tara, a generat anul trecut afaceri de aproximativ 3,4 milioane de euro din vanzarea de amintiri din Romania atat catre turisti straini, cat si catre romani. continuă pe Wall-Street Ro

webPR:FESTIVALUL AMINTIRI DIN COPILARIE. Editia a III-a, 10-12 iunie 2016 - Parcul Kiseleff, Bucuresti

In weekendul 10-12 iunie Teatrul Ion Creanga va invita la joaca la Festivalul Amintiri din Copilarie. Timp de 3 zile, cu ocazia celei de-a treia editii a Festivalului, Teatrul Ion Creanga activeaza Parcul Kiseleff, care se va transforma intr-un loc de joaca pregatit cu atentie, presarat cu praf de creat, pastrat si reimprospatat amintiri. Cu aceasta ocazie, cei mai mici locuitori ai orasului, parintii si bunicii sunt invitati sa se bucure in familie si sa exploreze surprizele pregatite.

Inspectii neanuntate ale reprezentantilor Comisiei Europene la mai multe companii energetice din Romania

Comisia Europeana a confirmat marti ca oficialii sai au derulat inspectii neanuntate la sediile mai multor companii care activeaza in sectorul furnizarii si transportului de gaze naturale din Romania, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar, citat de Agerpres.

Sustin continuarea parteneriatului dintre Universitatea Luxemburg si universitati din Romania

Presedintelui Romaniei a sustinut astazi ca sprijina consolidarea parteneriatului dintre Universitatea Luxemburg si universitatile din Romania cu ocazia intalnirii cu studentii, romani care studiaza la Universitatea Luxemburg.

Supermarketurile din Romania, in pericol de a se inchide

Reprezentantii marilor lanturi de magazine din Romania sustin ca, daca legea care care obliga retailerii sa comercializeze 51% produse romanesti si eliminarea taxei la raft va fi.

Salariile din Romania in 2019: Cele mai mari tot in Bucuresti, Cluj ramane pe trei, iar decalajele regionale persista

Bucurestenii vor obtine si in 2019 cele mai mari castiguri salariale nete din Romania, de 3. 384 lei, urmatoarele fiind Ilfov si Cluj, iar decalajele la nivel de regiuni se vor mentine in urmatorii trei ani aproape neschimbate sau chiar se vor accentua.

Uniunea Nationala A Executorilor Judecatoresti din Romania amendata cu 593,089

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat incalcarea legii concurentei de catre Uniunea Nationala A Executorilor Judecatoresti din Romania UNEJ), mentinand amenda in valoare totala de 593,089 lei aproximativ 131,798 euro), potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Uniunea Nationala A Executorilor Judecatoresti din Romania amendata cu 593.000 lei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat incalcarea legii concurentei de catre Uniunea Nationala A Executorilor Judecatoresti din Romania UNEJ), mentinand amenda in valoare totala de 593. 089 lei aproximativ 131,798 euro), potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ALEGERI LOCALE 2016. Al V-lea mandat consecutiv pentru primarul comunei cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, social-democratul Gheorghe Damian, a castigat cel de-al V-lea mandat consecutiv, cu 85%, reprezentantii PSD obtinand noua din cele 11 mandate de consilier local.

Ce scriu marile agentii de presa internationale despre alegerile locale din Romania

Alegerile locale din Romania si mai ales rezultatele sondajului exit poll din Bucuresti suscita interesul marilor agentii de presa internationale.

Operatiunile din Romania nu vor fi afectate de restructurarile de la Nokia

Romania reprezinta o locatie strategica pentru Nokia si operatiunile pe piata locala nu vor fi afectate de restructurarile care au loc la nivel global dupa ce Nokia a achizitionat Alcatel-Lucent, a declarat marti directorul general al Nokia Romania, Raoul Ros, citat de Agerpres.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )