Libnet.ro
UNICEF

21:15

Inspectii neanuntate ale reprezentantilor Comisiei Europene la mai multe companii energetice din Romania

România Liberă România Liberă,
Inspectii neanuntate ale reprezentantilor Comisiei Europene la mai multe companii energetice din Romania

Comisia Europeana a confirmat marti ca oficialii sai au derulat inspectii neanuntate la sediile mai multor companii care activeaza in sectorul furnizarii si transportului de gaze naturale din Romania, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar, citat de Agerpres. continuă pe România Liberă

EXCLUSIV Inspectii ale Comisiei Europene la Transgaz, Romgaz si Petrom

Inspectori ai Directiei General Competitie, o structura a Comisiei Europene, fac in aceste zile o investigatie in Romania la trei mari companii din domeniul gazelor naturale - Romgaz, Transgaz si Petrom, au declarat pentru HotNews. ro surse din domeniul energetic. Verificarile ar avea legatura cu o posibila actiune de impiedicare a exportului de gaze naturale. UPDATE 1: Romgaz confirma actiunea de control. UPDATE 2: Comisia Europeana a confirmat intr-un comunicat inspectii inopinate si spune ca suspecteaza o posibila impiedicare a exportului de gaze din Romania. UPDATE 3 Si Transgaz confirma acttiunea DG Competition. Vezi in text mai multe amanunte.

Comisia Europeana confirma inspectiile la mai multe companii energetice din Romania

ACTUALIZARE 19:23 Consiliul Concurentei confirma: Transgaz, Romgaz si OMV Petrom, vizate de inspectiile Comisiei Europene Consiliul Concurentei CC) a confirmat faptul ca Transgaz, Romgaz si OMV Petrom sunt investigate de catre Comisia Europeana cu privire la posibile incalcari ale prevederilor Tratatului de Functionare a Uniunii Europene. ----------- Comisia Europeana a confirmat astazi ca oficialii sai au derulat inspectii la sediile mai multor companii care activeaza in sectorul furnizarii si transportului de gaze naturale din tara noastra, informeaza un comunicat de presa al institutiei.

Comisia Europeana a facut luni inspectii la mai multe companii romanesti din sectorul gazelor, suspectate de cartel. Sunt vizate Petrom, Romgaz si Transgaz

Comisia Europeana a anuntat, marti, ca inspectorii de concurenta ai institutiei au efectuat luni, 6 iunie, o inspectie inopinata la mai multe companii active in furnizarea si transportul de gaze naturale din Romania, pe care le suspecteaza de incalcarea legislatiei anti-monopol europene, investigatia vizand Petrom, Romgaz si Transgaz.

Un barbat din Constanta a incercat sa convinga electoratul cu toporul. Mai multe incidente au aparut la alegeri (VIDEO)

Scandal in comuna constanteana Ciobanu. Mai multi oameni care au mers la vot au fost intampinati de un cetatean inarmat cu un topor. Incidente insa au fost in mai multe.

Trei cetateni bulgari au fost arestati pentru ca ar fi copiat datele de pe mai multe carduri introduse in bancomate din Bucuresti si Giurgiu

Trei cetateni bulgari au fost arestati preventiv de magistratii bucuresteni, fiind acuzati ca ar fi montat dispozitive de copiere a datelor de pe carduri la mai multe bancomate din Bucuresti si Giurgiu.

Iasi: Mai multe voturi decat alegatori. Centralizarea voturilor a fost suspendata dupa ce alegatorii au primit buletine in plus

Operatiunea de centralizare a voturilor a fost suspendata la Iasi, dupa ce alegatori din doua sectii din municipiul Iasi au primit cate doua buletine de vot pentru alegerea primarului, iar la numarare, sistemul informatic a identificat mai multe voturi decat alegatori.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii din Salaj

PSD a reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Salaj, reusind sa castige 25 de primarii, inclusiv Primaria Zalau, in timp ce PNL a castigat 21 primarii si UDMR - 14 primarii.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii in Mehedinti

Marius Screciu PSD) a reusit sa obtina Primaria Drobeta Turnu Severin, iar social-democratii au reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Mehedinti.

Cod galben de ploi si descarcari electrice in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru judetele Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta.

UPDATE Valcea: PSD obtine mai multe voturi pentru consiliul judetean, dar PNL a castigat cu 20 de primarii mai mult / Gutau, oficial viitorul edil din Ramnicu Valcea

PSD a castigat alegerile in judetul Valcea, ca numar de voturi pentru Consiliul Judetean, potrivit datelor partiale furnizate de BEJ, liberalii adjudecandu-si insa cele mai multe primarii, transmite Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )