Libnet.ro
UNICEF

13:45

Povestea celui mai bun restaurant din lume. Cum a ajuns Noma din Copenhaga sa traseze trendul in bucataria mondiala

Adevărul Adevărul,
Povestea celui mai bun restaurant din lume. Cum a ajuns Noma din Copenhaga sa traseze trendul in bucataria mondiala

Un chef danez, cu origini macedonene, a deschis la 25 de ani un restaurant intr-un vechi depozit maritim renovat din Copenhaga, care a ajuns sa stabileasca trendurile in bucataria internationala. Restaurantul Noma a fost desemnat de Michelin cel mai bun restaurant din lume in anii 2010, 2011, 2012 si 2014. continuă pe Adevărul

Romania, pe locul 49 din 61 in clasamentul celor mai competitive economii din lume

Romania a coborat doua pozitii in clasamentul celor mai competitive economii din lume in 2016, clasandu-se pe locul 49 din 61 de tari, potrivit raportului anual al Institutului pentru Management si Dezvoltare IMD) din Lausanne Elvetia).

incepe razboiul in Anglia: Cei mai tari doi antrenori din lume se vor bate in noul sezon din Premier League

Doi dintre cei mai tari antrenori din lume se vor confrunta in noul sezon din Premier League. Si nu oricum, ci chiar in acelasi oras. Este vorba despre Mourinho si Guardiola, antrenori la Manchester.

Roberto Saviano: Marea Britanie este cea mai corupta tara din lume

Cea mai corupta tara din lume este Marea Britanie, sustine jurnalistul si scriitorul italian Roberto Saviano, un fin cunoscator al crimei organizate.

Care este cea mai populara aplicatie de mesagerie instant din lume

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie instant din lume, arata un studiu care a vizat utilizatorii de Android, in 187 de tari.

Calatorie de cosmar pe cel mai mare vas de croaziera din lume. Imagini revoltatoare filmate de pasageri!

Calatoria de vis pe cel mai mare vas de croaziera din lume s-a transformat in cosmar pentru pasagerii Harmony of the Seas, lansata la apa saptamana trecuta. Desi se asteptau sa fie.

Unul dintre putinele locuri din lume in care viata ar putea continua in urma unui atac nuclear, o pestera din Romania (VIDEO)

Potrivit unor studii internationale s-a constatat ca unul dintre putinele locuri din lume unde se poate supravietui in caz de atac nuclear se afla in romania. Mai exact, este vorba despre Pestera.

FOTOGALERIE Un camp usor amenajat - Cum arata cel mai mare parc din Ploiesti, inaugurat acum doua zile

La Ploiesti s-a deschis sambata cel mai mare parc din oras, dar vestea buna a fost umbrita de numeroasele neajunsuri ale noului loc de relaxare. Acum, la doua zile de la inaugurare, orice urma de festivism a disparut, iar parcul arata extrem de nefinisat si nu este nici tipenie de om. De ce? In parc nu este umbra mai deloc, lacul artificial pare dintr-o exploatare miniera, nu exista nici macar un banal chiosc, iar accesul la parc este foarte complicat.

Cu ANAF-ul la altar: Inspectorii antifrauda au descins in timpul mai multor nunti din Ploiesti (VIDEO)

ANAF-ul a stricat nuntile mai multor tineri din Ploiesti in weekend. Inspectorii anti-frauda au descins in restaurantele in care nuntasii petreceau, informeaza B1 TV. Astfel, in loc sa.

METEO. Avertizari de vijelie si ploi torentiale pentru mai multe zone din tara

Luni se anunta cea mai calda zi din luna mai. Meteorologii spun ca vor fi 32 de grade in Lunca Dunarii si in Capitala. Asta dupa ce ieri maximele au fost de 31 de grade la Giurgiu si Zimicea.

VIDEO: Care sunt cele mai populare melodii din 1946 si pana in prezent

In 1946, Billboard a inceput sa realizeze topuri anuale cu cele mai populare melodii. Astfel, Business Insider a realizat o compilatie cu cel mai iubit cantec din fiecare an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )