Libnet.ro
UNICEF

06:00

Povestea de dragoste dintre Florin Busuioc si Liliana, frumoasa lui sotie: Mi se parea ciudat sa-i fiu profesor si am plecat din scoala

Adevărul Adevărul,
Povestea de dragoste dintre Florin Busuioc si Liliana, frumoasa lui sotie: Mi se parea ciudat sa-i fiu profesor si am plecat din scoala

Il vedem mereu cu zambetul pe buze la rubrica meteo, dar si pe scena teatrului. Florin Busuioc sau Busu, asa cum il recunoaste toata lumea, este unul din cei mai carismatici prezentatori din showbizul romanesc, de aceea vestea ca a suferit un infarct miocardic a cutremurat intreaga tara. continuă pe Adevărul

Ce face fiul renegat al lui Florin Busuioc in timp ce tatal sau se afla pe patul de spital

Florin Busuioc este tatal a trei copii, un baiat, Florin Jr. , din casatoria cu Marieta, si doua fete, Natalie si Catinca, din relatia cu Liliana. Florin Busuioc, insa, nu are o relatie deloc apropiata cu.

Fiul lui Florin Busuioc, mesaj surprinzator dupa problemele lui Busu

Florin Busuioc s-a recasatorit in urma cu multi ani cu una dintre fostele sale studente, care i-a daruit doua fete superbe: Natalie, care are 14 ani si Catinca, in varsta de 9 ani. El insa mai are un baiat.

Ministrul Sanatatii: Florin Busuioc, care a suferit un infarct, este internat la terapie intensiva, urmeaza 48 de ore critice / Controverse privind operatia n cazul actorului. Ce spune Pintea

Actorul Florin Busuioc, care marti seara a suferit un infarct si a fost operat la Spitalul Judetean din Craiova, este internat la Sectia de Terapie Intensiva si urmeaza 48 de ore critice, iar pentru moment va ramane internat la Craiova, nefiind oportun transferul acestuia la un spital din Bucuresti, a declarat miercuri ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a vorbit si despre controversele privind interventia chirurgicala, in conditiile in care seful Clinicii de Cardiologie nu a raspuns la telefon si au fost adusi de acasa doi medici, dintre care unul rezident, care asteapta de luni intregi ca la Clinica de Cardiologie sa fie facute angajari.

Ce spune medicul care l-a operat pe Florin Busuioc despre starea actorului: Nu este constient. Transferul la Bucuresti este riscant

Unul dintre cei doi medici care l-au operat marti noapte pe actorul Florin Busuioc a declarat ca starea vedetei ProTV este mult mai buna, dar Busu este in continuare sedat.

Florin Busuioc, operat de un somer. Cine i-a salvat viata lui Busu

Florin Busuioc a fost operat de urgenta marti seara, 6 noiembrie, dupa ce a facut infarct in urma unui spectacol de teatru de la Craiova, in care a jucat. Busu a fost operat de un tanar somer care i-a salvat viata. Marti seara, actorul si prezentatorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic in jurul [] .

Florin Busuioc, intre viata si moarte. Busu a fost operat de urgenta. Ce a patit?

Florin Busuioc a suferit un stop cardio-respirator. Mai aicunoscut publicului sub numele Busu, acesta a fost operat in noaptea de 7 noiembrie. Florin Busu Busuioc, 56 de ani, a suferit un stop cardio-respirator in timpul unui spectacol, in Craiova in seara zilei de 6 noiembrie. Busu a fost dus de urgenta la spital. Starea actorului [] .

Vesti proaste despre FLORIN BUSUIOC: Adio televiziune! Incredibil cine ii va lua locul

Starea de sanatate a lui Florin Busuioc este stabila dupa ce actorul a suferit marti seara un stop cardiac, in timpul unui spectacol pe care il sustinea la Filarmonica Oltenia din Craiova. Actorul in.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: indragitul actor si om de televiziune FLORIN BUSUIOC...

Actorul Florin Busuioc a fost operat marti seara, in Craiova, dupa ce a facut infarct la terminarea unui spectacol in care jucase. Busu a fost operat de doi medici tineri, Eugen Tieranu si Paul Trasca,.

Fiul lui Florin Busuioc, reactie dupa infarctul suferit de tatal sau: imi pare extrem de rau

Florin Busuioc Junior, fiul lui Florin Busuioc din prima casatorie cu o doctorita din Piatra Neamt, a oferit prima declaratie dupa infarctul suferit marti seara de actorul si prezentatorul TV, dupa un spectacol de teatru sustinut in Craiova.

Florin Busuioc va fi transferat la Bucuresti cu un elicopter SMURD

Medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova au decis, miercuri, transferul actorului Florin Busuioc la Institutul CC Ilisecu din Bucuresti, anunta Ministerul Sanatatii. Florin Busuioc nu a putut fi transferat la Bucuresti inca de marti seara din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a precizat, pentru HotNews. ro, Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )