Libnet.ro
UNICEF

00:07

Povestea incredibila a unui baiat de 10 ani care a supravietuit singur in salbaticie

Antena3 Antena3,
Povestea incredibila a unui baiat de 10 ani care a supravietuit singur in salbaticie

Un baiat de 10 ani din Statele Unite ale Americii a reusit sa supravietuiasca timp de 30 de ore in salbaticie. Folosindu-se de cunostintele aflate de la televizor, dar si de inspiratia de moment, copilul. continuă pe Antena3

Cele mai importante descoperiri stiintifice din ultimii 10 ani

Cele mai importante descoperiri stiintifice din ultimii 10 ani releva faptul ca omenirea face progrese uriase in rezolvarea misterelor Universului.

Vrajitorul gherghefului: un baiat de doar 10 ani din Sibiu este cel mai priceput mic mestesugar si stie secretele tesutului

La doar 10 ani, Silviu Gata, din localitatea sibiana Saliste, tese adevarate minunatii la un gherghef vechi de 100 de ani, care i-a apartinut bunicii. Anul acesta, Silviu a castigat pentru a cincea oara consecutiv Olimpiada Nationala a Micilor Mestesugari.

Atacul din trenul Amsterdam-Paris: Politia franceza l-a identificat pe atacator, un marocan de 26 de ani care facea parte dintr-o grupare islamista radicala

Politia franceza l-a identificat pe atacatorul care a ranit trei barbati intr-un tren care circula intre Amsterdam si Paris, un barbat de origine marocana, in varsta de 26 de ani, anunta B1 TV. Potrivit.

Presedintele Iohannis, vizita oficiala in SUA la Adunarea Generala ONU. Se stabileste strategia organizatiei pe 10 ani

Presedintele Klaus Iohannis va merge, in septembrie, timp de o saptamana in Statele Unite ale Americii, undeva va participa la sesiunea Adunarii Generale a ONU, care va avea loc la New York.

Top 10 carti care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca investitorilor

Majoritatea specialistilor recomanda inceperea investitiilor cat mai devreme, atunci cand sunteti tanar, insa la fel de important este si sa investiti inteligent. StockTrader. com a realizat o lista a cartilor clasice de investitii pe care orice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )