Libnet.ro
UNICEF

13:31

Povestea trista de viata a celei mai frumoase femei din lume in uniforma. Prin ce a trecut romanca acum doi ani

Antena3 Antena3,
Povestea trista de viata a celei mai frumoase femei din lume in uniforma. Prin ce a trecut romanca acum doi ani

Cea mai frumoasa femeie in uniforma din lume este purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Irina Dragan, potrivit unui top al celor mai frumoase femei in uniforma realizat de un site american. Pe locul. continuă pe Antena3

Cum revine la viata una dintre cele mai frumoase cladiri din fostul cartier al grecilor din Braila

Superbele cladiri din centrul vechi al Brailei incep sa revina la viata, dupa o lunga perioada in care au fost lasate sa se degradeze fiindca proprietarii nu aveau banii necesar reabilitarii, ori pur si simplu existau neclaritati in ceea ce priveste regimul de proprietate. Casa Popeea, din fostul cartier al grecilor braileni, este una dintre cladirile cu un proprietar ce isi permite investitia necesara unei reabilitari ca la carte.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume, potrivit TripAdvisor

Chiar daca iarna nu s-a terminat, asta nu inseamna ca nu putem visa la un sejur la malul marii, in tarile calde. Pentru inspiratie, agentia turistica TripAdvisor a publicat un top al celor mai frumoase plaje din lume.

Cele mai frumoase orase din Germania: 6 comori urbane mai putin cunoscute in randul turistilor

Pe langa orasele mari precum Berlin, Munchen si Hamburg, Germania este plina de diamante nedescoperite, de la orase medievale, incarcate de istorie, la adevarate oaze naturale de liniste. Iata6 dintre cele mai frumoase orase din Germania.

Povestea femeii care a distrus o pictura valoroasa cu Iisus: cum face avere de pe urma celei mai proaste restaurari din istoria arteiVIDEO

Femeia care a distrus o pictura murala numita Ecce Homo, care il reprezinta pe Iisus Hristos, realizata in anul 1930 de artistul spaniol Elias Garcia Martinez, a povestit ca restaurarea dezastruoasa din 2012 s-a dovedit pentru ea o adevarata mana cereasca.

Cele mai bune plaje din lume: aici atingi paradisul cu mana

Daca nu stiai exact cum arata paradisul pe pamant, ti-l dezvaluim imediat, caci TripAdvisor a facut un top cu cele mai bune plaje din lume, dupa preferintele turistilor. Doar o singura plaja este din Europa, dar este de ajuns pentru a te convinge ca.

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, expuse la Cluj

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, cea mai mare competitie de profil la nivel mondial, vor fi expuse incepand de marti, 23 februarie, la Iulius Mall Cluj Napoca si in Salina Turda. Expozitia va contine si lucrarile a doi fotografi romani premiati la editia de anul trecut a SWPA: Cosmin Bumbut, castigator al marelui premiu la categoria Arhitectura, si Auras Mihaiu, castigator al Romanian National Award.

IGPR: Criminalitatea a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii opt ani

Criminalitatea in Romania s-a aflat, in 2015, la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, mentioneaza documentul de bilant al Inspectoratului General al Politiei Romane.

FOTO: Victime si pagube insemnate, dupa cel mai puternic ciclon din istoria statului Fiji

Cel putin cinci persoane au murit in statul insular Fiji, din sudul Pacificului, in urma distrugerilor provocate de ciclonul Winston, relateaza DPA, citata de Agerpres. Potrivit serviciului meteorologic din Fiji, in timpul trecerii ciclonului Winston media vitezei vantului a fost de 205 km pe ora, cu rafale puternice de aproape 285 km pe ora, fiind vorba despre cel mai puternic ciclon din istoria statului Fiji.

Exporturile Germaniei catre Rusia ajung la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Oamenii de afaceri din Germania se asteapta in acest an la un declin suplimentar al exporturilor catre Rusia, pana la cel mai scazut nivel din ultimii zece ani, chiar daca firmele continua sa vada aceasta tara ca o piata cu un potential enorm, a afirmat vineri Wolfgang Buechele, seful Comitetului pentru relatii economice cu Europa de Est, transmit AFP si Reuters.

Amenintari cu bomba la cladirea Presedintiei si la mai multe malluri din Moscova

O amenintare cu bomba a avut loc, joi, la cladirea administratiei presedintelui rus Vladimir Putin, din centrul Moscovei, cat si la mai multe malluri din capitala Rusiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )