Libnet.ro
UNICEF

17:00

Povestea unei gropi din Alba Iulia: o petitie la primarie, 23 de zile si la final doua pahare de sampanie

Adevărul Adevărul,
Povestea unei gropi din Alba Iulia: o petitie la primarie, 23 de zile si la final doua pahare de sampanie

Un tanar din Alba Iulia a reusit sa convinga Primaria sa repare o groapa din asfaltul strazii pe care locuieste dupa numai 23 de zile. La final, Marius Rusu a sarbatorit cu sampanie, impreuna cu groapa reparata. continuă pe Adevărul

Criminalul prostituatei Mira, ucisa intr-un apartament din Alba Iulia, inca 30 de zile de arest preventiv

Tribunalul Alba a decis miercuri sa prelungeasca masura arestului preventiv pe numele inculpatului Mihai Razvan Pandelea cu inca 30 de zile. Barbatul este acuzat ca a ucis cu mai multe lovituri de cutit o prostituata intr-un apartament din Alba Iulia.

Grupare de proxeneti care exploata prin prostitutie 32 de tinere in strainatate, anihilata de BCCO si DIICOT Alba Iulia

Politisti de la BCCO Alba Iulia si procurori DIICOT au destructurat o grupare infractionala care exploata 32 de tinere din judetul Alba prin practicarea prostitutiei in Italia, Germania, Austria si Belgia. Au fost efectuate 21 de perchezitii in zona Blaj din Alba si in Cluj, precum si 5 in Germania.

Cum au aparut doua tinere din Alba pe partia din Arieseni. Toti au intors capul dupa ele!

S-a schiat in costume de baie astazi, pe partia din Arieseni! Cu clapari, ochelari de soare si in costume, doua tinere din Alba, o blonda si-o bruneta, au dat ture pe partia plina de turisti. Toata lumea a.

Singura televiziune locala din Alba a intrat in faliment cu datorii de peste 1 milion de lei

Judetul Alba ramane fara televiziune locala dupa ce firma care administra postul Alba Tv a intrat in faliment. Decizia a fost pronuntata in 22 februarie 2016 la Tribunal in dosarul in care se derula procedura de reorganizare judiciara a firmei Alba Television SRL.

Sase persoane arestate preventiv in dosarul de proxenetism si trafic de persoane cu 32 de victime din Alba

Sase persoane au fost arestate preventiv sambata la Tribunalul Alba in dosarul de proxenetism si trafic de persoane cu 32 de victime, instrumentat de BCCO si DIICOT Alba Iuli, Printre acestea se afla si liderul gruparii, Cristian Boitor, un afacerist de 35 de ani din Blaj.

Tepele dinamovistului Cristi Borcea cu afacerile cu mezeluri si GPL din Alba. Cum a scapat de o firma prin metoda boschetarul

Afacerile dinamovistului Cristi Borcea in Alba prin doua firme infiintate in orasul Zlatna s-au incheiat cu o teapa totala de circa 16 milioane de lei, adica 3,6 milioane de euro. Aceasta este valoarea totala a datoriilor fara a exista o posibilitate certa de recuperare. Pentru a scapa de una dintre firme, Borcea a aplicat metoda boschetarul.

Cati bani li se cer elevilor unei scoli din Focsani pentru cadourile de 8 Martie. Un olimpic a fotografiat anuntul si l-a trimis la ziar

Articolul 9 din Legea Educatiei Nationale spune ca invatamantul de stat este gratuit, insa numai pe hartie. Altfel nu se explica de ce copiilor li se cer bani pe fata, prin solicitari imperative, scrise pe.

Un angajat al unei primarii din Vrancea, gasit spanzurat

Drama in comuna Costesti, judetul Vrancea. Paznicul primariei, in varsta de 42 de ani, a fost gasit spanzurat intr-un solar din spatele casei sale, chiar de fiul sau de 12 ani.

Un oras din Ucraina a schimbat numele unei strazi din Lenin in John Lennon

Un oras mic din sudvestul Ucrainei a schimbat in mod oficial numele unei strazi din Strada Lenin in Strada John Lennon. Vestea ca orasul Kalyny il va onora pe membrul formatiei Beatles in locul fondatorului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )