Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea unei mari iubiri - Stela Popescu si Puiu Maximilian: Am fost norocoasa! Nu toti au sansa sa intalneasca dragostea absoluta, mai presus de cuvinte

Adevărul Adevărul,
Povestea unei mari iubiri - Stela Popescu si Puiu Maximilian: Am fost norocoasa! Nu toti au sansa sa intalneasca dragostea absoluta, mai presus de cuvinte

Stela Popescu a murit la 81 de ani si a lasat in urma, pe langa o cariera de neegalat si o durere profunda, o poveste de dragoste cum nu sunt multe. in viata actritei au existat doua casnicii, insa cea de-a doua, cu Mihai Puiu Maximilian, a fost cea care i-a adus fericirea suprema. A fost dragoste la prima vedere. Dupa o casnicie de trei decenii si 19 ani de la moartea umoristului, cei doi s-au imbratisat pentru eternitate. continuă pe Adevărul

Ea e femeia care o va mosteni pe Stela Popescu! Cum arata Doina Maximilian, fiica adoptiva a artistei

Doina Maximilian este fiica Stelei Popescu, adoptata de mica. Aceasta e de fapt fata fratelui regretatului ei sot, Puiu Maximilian. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, dupa ce a.

Stela Popescu.Cum o tin eu minte

O vedeati tot mai des in reclame cu medicamente. Este forma cea mai prizata acum de-a supravietui. Ori esti in reclama, ori nu existi! - cine poate da cu piatra? In fapt, este actorul de comedie al unei generatii. Stela era interpreta de shech-uri de umor ale sotului ei, Puiu Maximilian. Intr-o lume inghetata, in lumea comunismului, Stela si Puiu dadeau cel mai misto umor posibil. Si umorul acela a imbatranit odata cu generatia sa. Poate si de asta era distribuita perfect in spoturile farmaceutice despre inima. Ironia vietii.

Imagini cu Stela Popescu si fiica ei adoptiva - VIDEO

Doinita Maximilian este fiica Stelei Popescu, adoptata de mica. Aceasta e de fapt fata fratelui regretatului ei sot, Puiu Maximilian. A venit in Romania la 13 ani si s-a lipit imediat de inima.

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al actritei care a murit joi

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al marii actrite

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

Stela Popescu a murit. Ce spunea marea actrita despre marile sale iubiri

Stela Popescu a murit. Marea actrita vorbea in primavara acestui an despre povestile de dragoste care i-au marcat viata. Stela Popescu a murit. E greu sa te indragostesti de barbatii cu.

Cinci filme celebre cu Stela Popescu

Cu toate ca Stela Popescu a murit, in urma ei raman zeci de filme memorabile, iar mai jos ai cateva dintre cele mai bune pelicule romanesti. Primul film din cariera Stelei Popescu: Alo! Ati gresit numarul! Comedia in alb-negru a deschis cariera cinematografica a Stelei Popescu. Povestea urmareste un student la conservator care, in intentia [].

Actrita Stela Popescu a murit

ACTUALIZARE 17:46 Actorul Dorel Visan: Nu poti sa ti-o amintesti pe Stela Popescu decat ca o artista unica Actorul Dorel Visan i-a adus un omagiu Stelei Popescu, despre care spune ca a fost o artista unica, uriasa, croita pentru teatrul de estrada. *ACTUALIZARE 17:13 Mircea Diaconu, despre Stela Popescu: A fost ca o flacara tot timpul *ACTUALIZARE 17:09 Margareta Paslaru, despre Stela Popescu: Cred ca mari personalitati ca ea nu dispar *ACTUALIZARE 17:05 Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru Cultura: Am primit astazi, cu profunda tristete, vestea decesului marii doamne a teatrului romanesc ----- Actrita Stela Popescu, in varsta de 81 de ani, a fost gasita astazi moarta in locuinta ei, dupa ce vecinii au sunat la Urgente pentru ca actrita nu raspundea la usa, potrivit posturilor de televiziune.

Stela Popescu a murit. Ultimul rol jucat de marea doamna a teatrului romanesc

Ultimul rol pe care Stela Popescu l-a jucat a fost marti, cand, pe scena Salii Mari a Palatului National al Copiilor. Ea a incantat publicul interpretand-o pe.

Reactie halucinanta a unei vedete din Romania, dupa ce Stela Popescu a incetat din viata! Ma asteptam sa moara Arsinel

Unul dintre cei mai indragit cantareti de muzica populara de la noi din tara a avut o reactie de-a dreptul uluitoare, dupa ce a aflat de moartea Stelei Popescu.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2099 seconds )