Libnet.ro
UNICEF

10:00

Povestile de iubire interzise ale celor mai mari artiste

Antena3 Antena3,
Povestile de iubire interzise ale celor mai mari artiste

Despre divele epocii de aur s-au scris si s-au spus multe. Ca si vedetele de acum, artistii din perioada comunista traiau iubiri comuniste despre care se vorbea pe la colturi, presa fiind cenzurata la vremea. continuă pe Antena3

Televiziunea cu cele mai mari venituri din publicitate, Pro TV se desparte in cursul anului de sefa vanzarilor, Zoe Vasilescu

Sefa vanzarilor Pro TV, cel mai mare canal de televiziune din Romania si institutia cu cele mai mari venituri din publicitate, va parasi acest post de televiziune in cursul anului, dupa cum au spus pentru HotNews. ro reprezentantii postului. Potrivit acestora, este vorba despre o despartire de comun acord.

Preturile RCA ar putea creste in urmatoarele sase luni: Noile tarife de referinta sunt semnificativ mai mari, cu exceptia masinilor cu capacitate mare

ASF a afisat miercuri noile tarife de referinta RCA, la care se vor raporta asiguratorii atunci cand vor face noile preturi pentru politele RCA, acestea fiind semnificativ mai mari decat cele stabilite in luna octombrie 2018. Spre exemplu, soferii cu varste intre 31-40 de ani care detin autoturisme cu o capacitate cilindrica de 1401-1600 cmc au platit in a doua jumatate a anului trecut o prima medie RCA de 625 de lei, cu 13% mai putin decat tariful de referinta care era pana acum 716 lei. Noul tarif de referinta anuntat azi de ASF a crescut la 908 lei.

Cele mai mari companii telecom fac front comun impotriva Ordonantei 114: Este neconstitutionala!

Cele mai mari companii de telecomunicatii din Romania avertizeaza ca, daca Guvernul nu elimina amenda speciala de 10% din cifra de afaceri impusa prin Ordonanta 114, ea va fi atacata la Curtea Constitutionala a Romaniei.

OECD: Oamenii vor taxe mai mari pentru bogati si sisteme de asistenta sociala mai bune

Majoritatea locuitorilor tarilor bogate vor ca persoanele instarite sa plateasca taxe mai mari si solicita de asemenea mai multe ajutoare sociale din partea guvernelor, in special pentru pensii si sanatate, arata rezultatele unui sondaj publicat astazi de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) .

Bucurestiul a fost inclus in topul celor mai ieftine destinatii turistice europene: ce oras s-a clasat pe primul loc

Barometrul anual al celor mai ieftine orase turistice claseaza Reykjavik la coada clasamentului, fiind cel mai scump oras turistic european, costurile estimate ajungand la 540 de euro. Capitala Romaniei a fost inclusa in top, doua zile petrecute in Bucuresti ridicandu-se la 196 de euro.

Topul celor mai bune licee din Capitala

Topul celor mai bune 10 licee din Bucuresti este un clasament realizat dupa examenul de Bacalaureat 2018 si este calculat pe baza criteriilor de performanta de catre Centrul Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala CMBRAE).

Un bar din Bucuresti, inclus pe locul 3 in clasamentul celor mai bune 50 de localuri din Europa

Administratorii Big 7 Travel, un popular portal online care ofera sfaturi si recenzii turistice, au intocmit un top 50 al celor mai bune dive baruri din Europa. Pe locul 3 al podiumului s-a clasat un bar din Bucuresti, singurul din Romania inclus in clasament.

Mircea Lucescu, dupa ce France Football l-a inclus in topul celor mai buni 50 de antrenori: E absolut normal. Dar pe alte site-uri, eu apar al doilea

Liber de contract dupa despartirea de nationala Turciei, Mircea Lucescu a comentat, la Telekom Sport, despre locul 41 pe care il ocupa in clasamentul celor mai buni 50 de antrenori din istoria fotbalului, realizat de France Football. Tehnicianul roman a afirmat ca i se pare absolut normal sa fie inclus intr-un astfel de top, dar a precizat ca pe alte site-uri, cum ar fi cel UEFA, el apare pe pozitii fruntase.

Orasele in care painea costa 16 dolari, iar tunsul 119. Topul celor mai scumpe si celor mai ieftine metropole din lume

Un amplu studiu efectuat, la nivel mondial, asupra preturillor la produsele si serviciile de baza din 2018, precum alimentele, transportul, utilitatile sau chiriile, evidentiaza cele mai scumpe si cele mai ieftine orase din lume.

Descoperiti. Lista celor mai bogati oameni pe care a pus tunurile statul paralel

Razboiul statului paralel, pentru acapararea tuturor institutiilor-cheie din stat, a avut, dincolo de setea de putere, o miza extrem de concreta: banii. A existat un plan prin care cei mai bogati romani au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )