Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pozitia ROMANIEI fata de violentele fara precedent din Ucraina. Mesajul transmis de presedintele Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Pozitia ROMANIEI fata de violentele fara precedent din Ucraina. Mesajul transmis de presedintele Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu face un apel la presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, sa nu ordone reprimarea protestatarilor din Ucraina, el aratandu-se profund ingrijorat de valul de violenta si de . continuă pe Antena3

Pozitia NATO fata de violentele fara precedent din Ucraina. Mesajul lansat de secretarul general

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, s-a declarat marti profund preocupat de escaladarea violentelor la Kiev si a indemnat toate partile sa se abtina de la orice act de violenta si sa.

Pozitia AMERICII fata de violentele fara precedent din Ucraina. Anuntul facut in urma cu putin timp de CASA ALBA

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a indemnat marti pe presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, sa retraga fortele de ordine mobilizate la Kiev, a anuntat Casa Alba, dupa o discutie telefonica .

Violente fara precedent in Ucraina. Bilantul mortilor a crescut la sapte manifestanti si doi politisti

00:Protestatarii opozitiei proeuropene din Ucraina au luat cu asalt, marti seara, sediile administratiei regionale si politiei din orasul Liov, situat in vestul tarii. Aproximativ 500 de.

Violentele din Ucraina au slabit moneda nationala si obligatiunile de stat.

Obligatiunile guvernamentale si moneda ucraineana au inregistrat scaderi semnificative miercuri, dupa violentele fara precedent care au avut loc marti la Kiev, punand noi presiuni pe rubla ruseasca care a atins un nou minim istoric in raport cu moneda euro, transmite Reuters, informatie preluata de Agerpres. Conform unui bilant reactualizat miercuri, 25 de persoane si-au pierdut viata in violentele care au izbucnit marti la Kiev. Este evident ca situatia se agraveaza. Se pare ca va fi mai .

Violente fara precedent in Ucraina. Doua avioane de vanatoare au survolat centrul Kievului

00: Fortele de ordine au intervenit, in urma cu putin timp, impotriva manifestantilor proeuropeni din Piata Independentei. Violentele au reizbucnit marti, la Kiev, unde sapte persoane au murit.

Violente fara precedent in Ucraina. Bilantul mortilor a crescut la sapte civili si doi politisti

00: Cel putin noua persoane - sapte protestatari si doi politisti - au murit, marti, in cursul violentelor de la Kiev, alte sute de persoane fiind ranite, inclusiv 15 jurnalisti, conform unui nou.

Violentele fara precedent la Kiev continua: 25 de persoane au murit si cateva sute au fost ranite in confruntari. Ianukovici decreteaza joi zi de doliu national (VIDEO)

Ciocnirile intre manifestanti si politie, izbucnite marti in apropierea Parlamentului de la Kiev, continua. Marti a fost ziua cea mai sangeroasa a revoltei ucrainene, politia antirevolta folosind tunuri, gre.

Violentele fara precedent la Kiev continua: Ianukovici decreteaza joi zi de doliu national, dupa moartea a 25 de persoane (VIDEO)

Ciocnirile intre manifestanti si politie, izbucnite marti in apropierea Parlamentului de la Kiev, continua. Marti a fost ziua cea mai sangeroasa a revoltei ucrainene, politia antirevolta folosind tunuri, gre.

IMAGINI LIVE cu IADUL in Ucraina. 19 oameni au fost UCISI in timpul violentelor fara PRECEDENT. Presedintele a REFUZAT oprirea asaltului

UPDATE: The Guardian: Cel putin 19 oameni, dintre care 6 politisti au murit in timpul confruntarilor extrem de violente din Piata Euromaidan din Ucraina, iar peste 200 de persoane sunt ranite foarte grav.

Sergey Bubka: Imi doresc ca violentele din Ucraina sa inceteze cat mai repede

Sergey Bubka, presedintele Comitetului Olimpic din Ucraina, a precizat, miercuri, ca isi doreste ca violentele de la Kiev sa se incheie cat mai repede, informeaza Reuters. Ma rog ca violentele sa se termine, a declarat fostul saritor cu prajina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )