Libnet.ro
UNICEF

18:15

Sergey Bubka: Imi doresc ca violentele din Ucraina sa inceteze cat mai repede

Hotnews Hotnews,
 Sergey Bubka: Imi doresc ca violentele din Ucraina sa inceteze cat mai repede

Sergey Bubka, presedintele Comitetului Olimpic din Ucraina, a precizat, miercuri, ca isi doreste ca violentele de la Kiev sa se incheie cat mai repede, informeaza Reuters. Ma rog ca violentele sa se termine, a declarat fostul saritor cu prajina. continuă pe Hotnews

Leul, destabilizat de violentele din Ucraina. La cat a urcat cursul de schimb

Cursul de schimb a urcat din nou aproape de pragul de 4,5 lei/euro pe piata interbancara. Deprecierea leului este in linie cu miscarea inregistrata de monedele statelor din regiune, determinata de retragerea investitorilor din Ucraina, in contextul.

Este vorba despre o tentativa de lovitura de stat. Varianta Rusiei privind violentele din Ucraina

Rusia a denuntat, miercuri, o tentativa de lovitura de stat in Ucraina, informeaza AFP. Autoritatile ruse le cer liderilor opozitiei din aceasta tara sa inceteze violentele. in fond, este.

Violentele din Ucraina au slabit moneda nationala si obligatiunile de stat.

Obligatiunile guvernamentale si moneda ucraineana au inregistrat scaderi semnificative miercuri, dupa violentele fara precedent care au avut loc marti la Kiev, punand noi presiuni pe rubla ruseasca care a atins un nou minim istoric in raport cu moneda euro, transmite Reuters, informatie preluata de Agerpres. Conform unui bilant reactualizat miercuri, 25 de persoane si-au pierdut viata in violentele care au izbucnit marti la Kiev. Este evident ca situatia se agraveaza. Se pare ca va fi mai .

Violentele din Ucraina: Dinamo Kiev va juca la Nicosia meciul cu Valencia din Europa League

UEFA a decis sa anuleze deplasarea echipei spaniole Valencia la Kiev pentru meciul cu Dinamo, din mansa intai a saisprezecimilor de finala ale Ligii Europa, din cauza violentelor din capitala Ucrainei, forul european mutand intalnirea la Nicosia, in Cipru.

Francois Hollande si Angela Merkel condamna violentele din Ucraina, asigurand ca autorii vori fi

Violentele dinUcraina si actele comise asupra protestatarilor sunt inadmisibile, au condamnat, miercuri, Francois Hollande siAngela Merkel, dand asigurari ca autorii lor vor fi sanctionati,.

Sergey Bubka, fostul mare campion ucrainean, apel la incetarea violentelor.

Sergey Bubka, fostul mare campion la saritura cu prajina, in prezent Seful Comitetului Olimpic din Ucraina a facut un apel la incetarea violentelor in tara sa, in vreme ce atletii sunt concentrati pe competitiile de la Soci, informeaza www. globalpost. com. Vreau sa aduc spiritul Olimpic in tara mea, a postat Bubka pe Twitter. Dialogul este puterea, violenta inseamna slabiciune. Ceilalti atleti concureaza in liniste la Soci. Violenta trebuie sa dispara din lume, a adaugat fostul mare .

Titus Corlatean: Violentele din Ucraina trebuie sa inceteze deindata

Ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean, a indemnat, marti seara, la incetarea deindata a violentelor din Ucraina, adaugand ca doar prin dialog se poate ajunge la o cale de solutionare a crizei din tara vecina, potrivit Mediafax.

Titus Corlatean: Violentele din Ucraina trebuie sa inceteze de indata

Ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean, a indemnat, marti seara, la incetarea de indata a violentelor din Ucraina, adaugand ca doar prin dialog se poate ajunge la o cale de solutionare a crizei din tara vecina, potrivit Mediafax.

Pozitia ROMANIEI fata de violentele fara precedent din Ucraina. Mesajul transmis de presedintele Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu face un apel la presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, sa nu ordone reprimarea protestatarilor din Ucraina, el aratandu-se profund ingrijorat de valul de violenta si de .

Basescu: Romania este pregatita sa preia 3.500 de refugiati din Ucraina

Romania poate prelua, pentru inceput, 3. 500 de refugiati din Ucraina, a declarat presedintele Traian Basescu, miercuri, facand referire la conflictul deschis din statul vecin, anuntand totodata ca Romania va.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )