Libnet.ro
UNICEF

18:00

PPDA propune masuri pentru a asigura echipamente de protectie mai multe si mai ieftine

Adevărul Adevărul,
PPDA propune masuri pentru a asigura echipamente de protectie mai multe si mai ieftine

Deputatii din fractiunea Partidului Platforma Demnitate si Adevar vin cu un demers catre Guvern prin care solicita mai multe masuri pentru a asigura aprovizionarea populatiei cu echipamente de protectie mai multe si mai ieftine, asa ca: masti, manusi, botosei, halate etc. transmite IPN. continuă pe Adevărul

Ordonanta Militara 3. Care sunt noile masuri pentru combaterea COVID-19. Toti romanii sunt obligati sa le respecte

Ordonanta Militara nr. 3 a fost publicata in Monitorul Oficial in seara de marti spre miercuri si va intra in vigoare de astazi, 25 martie 2020. Aceasta prevede masuri noi si mai stricte pentru combaterea COVID-19 in Romania. Pentru ca masurile impuse prin prima Ordonanta Militara emisa pe 21 martie, nu au fost respectate de .

IN CONTEXTUL SITUATIEI GENERATE DE RASPANDIREA VIRUSULUI COVID-19 OTP Bank Romania anunta masuri pentru clientii cu credite in derulare

OTP Bank Romania anunta printr-un comunicat remis Redactiei, masuri pentru clientii cu credite in derulare persoane fizice, IMM-uri si Corporatii, in contextul raspandirii virusului COVID-19.

Evlaviosul Gigi Becali propune masuri drastice pentru fotbalul romanesc: E criza!

Patronul FCSB spune ca va inainta Federatiei Romane de Fotbal o serie de masuri pe care le doreste implementate in vremea pandemiei de coronavirus.

PMP cere Guvernului 5 masuri pentru protectia medicilor si a personalului auxiliar din spitale. Tomac: Cele mai pretioase resurse pe care Romania le are in lupta cu virusul necrutator

Partidul Miscarea Populara PMP) cere Guvernului sa ia masuri ferme pentru protectia medicilor si a personalului medical din Romania, arata o scrisoare transmisa de eurodeputatul Eugen Tomac prim-ministrului.

Tariceanu sustine ca PSD, ALDE si Pro Romania vor anunta masuri pentru a ajuta economia romaneasca

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca se va intalni, luni, cu liderii PSD, Marcel Ciolacu, si Pro Romania, Victor Ponta, pentru a stabili un set de masuri economice care vor fi promovate in Parlament pentru a ajuta economia romaneasca si a mentine locurile de munca.

ARCA solicita Guvernului Romaniei sa adopte un set de masuri pentru protejarea televiziunilor si radiourilor

Asociatia Romana de Comunicatii Audiovizuale - ARCA a facut un apel Guvernului Romaniei pentru a solicita protejarea televiziunilor si radiourilor de efecte crizei de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )