Libnet.ro
UNICEF

05:00

Prahova: Dosar penal deschis de politisti dupa ce mai multi adolescenti au batut un baiat, in orasul Plopeni

Adevărul Adevărul,
Prahova: Dosar penal deschis de politisti dupa ce mai multi adolescenti au batut un baiat, in orasul Plopeni

Politistii din Prahova au deschis un dosar penal si fac cercetari dupa ce mai multi adolescenti cu varste intre 12 si 16 ani au batut un baiat in varsta de 13 ani, faptele fiind filmate si inregistrarea postata pe internet. continuă pe Adevărul

Victor Ponta castiga mai multi bani dupa ce s-a retras din politica. Ce a reusit sa faca fostul premier

Dupa esecul din Alegerile Parlamentare, liderul PRO Romania, Victor Ponta isi anunta retragerea din politica. A fost o decizie neasteptata, dar in contextul actualei organizari parlamentare era una de asteptat. Desi a renuntat la politica, Victor Ponta o duce foarte bine, lucrand acum in mediul privat. Victor Ponta mai castigat in mediul privat, decat ca .

Regatul Unit are mai multi cetateni ai UE decat unele tari din blocul comunitar, spune Michael Gove

Regatul Unit a acordat statut de rezident permanent unui numar de 4,3 milioane de cetateni ai Uniunii Europene, mai multi decat populatia unor state din blocul comunitar, ceea ce arata ca Brexitul nu a dus la un amplu exod al cetatenilor UE, a declarat luni Michael Gove, ministru responsabil pentru coordonarea Cabinetului britanic, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

MICHAEL GOVE: Regatul Unit are mai multi cetateni ai UE decat unele tari din blocul comunitar

Regatul Unit a acordat statut de rezident permanent unui numar de 4,3 milioane de cetateni ai Uniunii Europene, mai multi decat populatia unor state din blocul comunitar, ceea ce arata ca Brexitul nu a dus la un amplu exod al cetatenilor UE, a declarat astazi Michael Gove, ministru responsabil pentru coordonarea Cabinetului britanic.

FOTO Primaria Sectorului 3 a taiat mai multi arbori din curtea gradinitei Pestisorul de aur fara aviz de la Primaria Capitalei

Primaria Sectorului 3 a taiat saptamana trecuta mai multi copaci de circa 20 de metri inaltime din curtea gradinitei Pestisorul de Aur de pe strada Rotunda. Potrivit unui raspuns transmis de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro, taierile au avut loc fara avizul cerut de lege, deoarece Primaria Sectorului 3 nu a depus toate actele necesare pentru obtinerea documentului. Contactat de HotNews. ro, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat ca arborii au fost taiati pentru amplasarea unui bazin cu apa pentru stingerea incendiilor si a solicitat aviz de la Primaria Capitalei din octombrie, dar nu l-a obtinut.

inca o excludere din AUR dupa cea a Dianei Sosoaca: Un parlamentar care a fost condamnat penal in prima instanta si trimis in judecata intr-un alt dosar penal

Un alt parlamentar AUR a fost exclus din cadrul formatiunii politice. Este vorba despre un ales care are o condamnare penala in prima instanta si care a fost trimis in judecata intr-un alt dosar penal. Este a.

O masina s-ar fi ciocnit frontal de o autobasculanta, in Arges. Un copil in varsta de 5 ani a murit. Politia a intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa

Un copil in varsta de cinci ani a murit, iar o fata de noua ani si o femeie au fost ranite, sambata seara, dupa ce masina condusa de femeie ar fi intrat in coliziune frontala cu o autobasculanta care.

Cei mai multi angajati romani vor sa continue sa lucreze intr-un sistem hibrid si sa imbine activitatea de la distanta cu prezenta la birou, dupa pandemie- sondaj

Peste 64% din totalul angajatilor care au participat la un sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs spun ca si-ar dori sa continue sa lucreze o parte din timp de acasa si dupa ce va trece pandemia de coronavirus. Daca ar putea sa-si aleaga programul, 23% dintre acestia considera ca lucrul la distanta ar fi util cel putin 1-2 zile pe saptamana, in timp ce aproape 12% ar vrea sa mearga la birou doar 4 zile pe luna.

Jurnalista australiana, arestata oficial in China dupa mai multe luni de detentie

Jurnalista australiana Cheng Lei a fost arestata oficial in China, sub acuzatia de spionaj, dupa ce a petrecut mai multe luni in detentie, a anuntat guvernul de la Canberra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )