Libnet.ro
UNICEF

08:15

Prahova: Trei noi focare de COVID-19, identificate la Spitalul Municipal Campina si la doua firme

Adevărul Adevărul,
Prahova: Trei noi focare de COVID-19, identificate la Spitalul Municipal Campina si la doua firme

Autoritatile din Prahova au raportat duminica trei noi focare de COVID-19 care includ peste peste 60 de persoane. Unul dintre focare a fost constatat in Spitalul Municipal Campina iar alte doua la agenti economici. continuă pe Adevărul

Noi focare de Covid-19 la maternitatea Spitalului Municipal Campina si la doua firme

Directia de Sanatate Publica DSP) Prahova a depistat, in ultimele zile, trei noi focare de COVID-19 la Sectia Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Municipal Campina, care este unitate suport, si la doua societati din Ploiesti si Aricestii Rahtivani.

PRAHOVA: Focare de COVID-19 la Maternitatea Spitalului Campina si la doua societati

Directia de Sanatate Publica DSP) Prahova a depistat, in ultimele zile, trei noi focare de COVID-19 la Sectia Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Municipal Campina, care este unitate suport, si la doua societati din Ploiesti si Aricestii Rahtivani, conform Agerpres.

Focar de coronavirus la Sectia Obstetrica-Ginecologie de la Spitalul Municipal Campina

Cinci cadre medicale au fost confirmate cu Covid la Sectia Obstetrica-Ginecologie de la Spitalul Municipal Campina, unitate desemnata spital-suport Covid. Potrivit Prefecturii Prahova, in judet au fost confirmate alte doua focare noi la doua societati comerciale din Ploiesti si Aricestii Rahtivani.

Un barbat cu coronavirus din Medias a murit asteptand un pat de terapie intensiva Director DSP: Nu este Terapie Intensiva pentru COVID in spitalul municipal, iar toate locurile ATI din Ardeal sunt ocupate

Un barbat de 65 de ani, din Medias, judetul Sibiu, a murit, vineri, asteptand un pat de terapie intensiva care urma sa fie pregatit incepand de luni. Omul avea multe comorbiditati, a fost pus pe oxigen de medicii de la Spitalul Municipal, insa, in cele din urma organismul sau a cedat, relateaza Mediafax. Directorul DSP Sibiu a spus ca in Ardeal nu mai exista niciun pat ATI, astfel incat pacientul nu avea unde sa fie transferat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )