Libnet.ro
UNICEF

01:05

Precizari MAE privind brosura cu harta Frantei in loc de cea a Germaniei, inmanata ministrului german

România Liberă România Liberă,
Precizari MAE privind brosura cu harta Frantei in loc de cea a Germaniei, inmanata ministrului german

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, i-a transmis omologului sau german regretul profund pentru faptul ca pe coperta brosurii pe care i-a inmanat-o, luni, a fost imprimata harta Frantei acoperita cu steagul Germaniei, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

GAFA. Le-am dat nemtilor in dar o brosura cu drapelul Germaniei pe harta.....Frantei

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, i-a inmanat, astazi, omologului german, Frank-Walter Steinmeier, o brosura pe a carei coperta este imprimata harta Frantei acoperita cu drapelul Germaniei.

Reactia ministrului german de externe dupa ce a primit o brosura cu harta Frantei in culorile steagului german

Ministrul de Externe german, Frank-Walter Steinmeier, i-a transmis omologului roman, Bogdan Aurescu, ca nu apreciaza ca situatia creata in legatura cu brosura elaborata de Agerpres este de natura sa produca.

Gafa diplomatica majora: Romania i-a dat ministrului german al Externelor o harta a Frantei acoperita cu drapelul german

Ministrul Externelor Bogdan Aurescu i-a inmanat astazi omologului sau german, Frank-Walter Steinmeier, o brosura editata de Agerpres cu imagini si articole de arhiva despre relatiile bilaterale Romania-Germania. Pe coperta aceste brosuri, care ar fi fost livrata in aceasta dimineata la MAE, se afla insa harta Frantei, nu a Germaniei, acoperita insa de negru, rosu si galben.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )