Libnet.ro
UNICEF

11:00

Predoiu sustine ca Alianta Crestin Liberala nu-si poate permite riscul sa piarda alegerile prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Predoiu sustine ca Alianta Crestin Liberala nu-si poate permite riscul sa piarda alegerile prezidentiale

Prezidentiabilul PDL, Catalin Predoiu, a declarat duminica seara, ca Alianta Crestin Democrata nu-si poate permite riscul de pierde alegerile prezidentiale. Predoiu este convins ca pana la finalul lunii august alianta va sta foarte bine in sondaje, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Catalin Predoiu: Alianta Crestin Liberala nu isi poate permite sa piarda la prezidentiale

Alianta Crestin Liberala nu isi poate permite riscul de a nu castiga prezidentialele, a spus, duminica, prezidentiabilul desemnat de catre democrat-liberali, Catalin Predoiu, declarandu-se convins ca.

Catalin Predoiu: Alianta Crestin Liberala nu isi permite sa piarda. Pana la sfarsitul lui august voi sta foarte bine in sondaje

Candidatul la alegerile prezidentiale al aliantei electorale rezultate in urma fuziunii dintre PNL si PDL urmeaza sa fie desemnat dupa o cercetare sociologica care se va finaliza pe 4-5 august, anunturi in acest sens fiind facute de liderii aliantei, Vasile Blaga si Klaus Iohannis.

Alianta Crestin Liberala, viitorul nou PNL. Punctele forte si punctele slabe vazute de analisti

Adevarul a stat de vorba cu analisti politici si cu sociologi pentru a descoperi care sunt avantajele, dar si slabiciunile noului PNL, ce functioneaza, momentan, sub denumirea ACL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )