Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pregatiri pentru Halloween: Anda Adam face dovleci din aranjamente florale!

ADPM ADPM,
Pregatiri pentru Halloween: Anda Adam face dovleci din aranjamente florale!

Anda Adam se pregateste de Halloween intr-un mod inedit. Cantareata a deschis recent, alaturi de iubitul ei, Victor Slav, si de alti parteneri de afaceri, lantul de florarii Belle Fleur, specializat in aranjament florale inedite. Continue reading . continuă pe ADPM

Andreea Balan, Anda Adam si Smiley show incendiar la Bachus 2012 |VIDEO

Andreea Balan, Anda Adam si Smiley au facut show incendiar aseara la Festivalul International al Viei si Vinului Bachus 2012 din Focsani! Festivalul reprezinta cea mai buna oportunitate pentru ca vinurile din Vrancea, cea mai mare podgorie din Romania, sa ajunga in toata lumea. Ultima zi a Festivalului International al Viei si Vinului Bachus 2012 [.

Ministrul Justitiei REFUZA sa spuna daca Drilea face parte din comisia care va participa la ...

Surse judiciare sustin ca procurorul Marian Drilea, autorul interceptarilor din dosarul fostului sef ANAF Sorin Blejnar, ar fi membru in comisia de examinare a candidatilor la functiile de procuror general si procuror sef al DNA. Intervievarea candidatilor a inceput la ora 10,00, iar ministrul a secretizat procedura, desi Comisia Europeana a cerut transparentizare totala pentru a se putea compara prestatiiile candidatilor. Ministrul Justitiei Mona Pivniceru NU a vrut sa ne confirme sau sa ne .

Ministrul Justitiei NU vrea sa spuna daca Drilea face parte din comisia care va participa la ...

Surse judiciare spun ca celebrul- de acum- procuror controversat pilot de curse Marian Drilea, autorul interceptarilor din dosarul fostului sef ANAF Sorin Blejnar, ar fi membru in comisia de examinare a candidatilor la functiile de procuror general si procuror sef al DNA. Intervievarea candidatilor a inceput la ora 10,00, iar ministrul a secretizat procedura, desi Comisia Europeana a cerut transparentizare totala pentru a se putea compara prestatiiile candidatilor. Ministrul Justitiei Mona .

Italia: Sapte oameni de stiinta, condamnati la inchisoare pentru subestimarea riscurilor seismice inaintea cutremurului din provincia LAquila

Sapte oameni de stiinta italieni, acuzati ca au subestimat riscurile seismice inaintea cutremurului produs in provincia LAquila, in 2009, au fost condamnati la sase ani de inchisoare, pentru omor prin.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )