Libnet.ro
UNICEF

13:00

Premiera pentru autoritatile din Republica Moldova! Au IGNORAT receptia desfasurata cu ocazia zilei Independentei SUA

B1 B1,
Premiera pentru autoritatile din Republica Moldova! Au IGNORAT receptia desfasurata cu ocazia zilei Independentei SUA

Oficialii din Republica Moldova, inclusiv seful statului, prim-ministrul si presedintele Parlamentului, nu au acordat atentie receptiei organizata de Ambasada SUA la Chisinau cu ocazia Zilei independentei SUA,. continuă pe B1

Cine va conduce Vodafone Romania, de la 1 septembrie 2017: Murielle Lorilloux, care anterior a condus Vodacom din Republica Democrata Congo

Murielle Lorilloux, CEO al Vodacom din Republica Democrata Congo RDC), a fost desemnata CEO al Vodafone Romania, incepand cu 1 septembrie 2017, pozitie din care ii va raporta lui Ahmed Essam, CEO Europe Cluster, a anuntat vineri al doilea mare operator local de comunicatii mobile. Ea il va inlocui pe Ravinder Takkar, care va prelua functia de Presedinte al Vodafone Group Services, Regional Business Development, rol in care va fi responsabil de reprezentarea intereselor Vodafone in India si de dezvoltarea business-ului in regiunea Africa, Orientul Mijlociu si Asia Pacific AMAP).

Igor Dodon: Nu putem admite ca Biserica sa fie impozitata in Republica Moldova

Igor Dodon a avut o intrevedere cu preotii din nordul tarii. Presedintele Republicii Moldova le-a dat asigurari acestora ca Biserica nu va fi vreodata impozitata si a mentionat ca religia este pilonul statalitatii in Moldova, fara de care statul nu ar exista.

Maia Sandu: Se creeaza impresia ca Igor Dodon vrea sa produca un razboi civil in Republica Moldova

Liderul Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, sustine ca Igor Dodon reprezinta interesele Federatiei Ruse. in opinia ei, actiunile presedintelui tarii sunt menite sa divizeze populatia Republicii Moldova, eventual sa duca spre declansarea unui razboi civil.

Rusia mentine pana la 1 septembrie regimul liberalizat pentru transportatorii din Moldova

Federatia Rusa a amanat, pana la 1 septembrie, introducerea autorizatiilor pentru transportul bilateral si cel de tranzit pentru operatorii de transport din Republica Moldova.

CNAIR anunta dublarea tarifelor pentru roviniete din 4 iulie! Ce automobile sunt vizate

CNAIR, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, anunta ca din 4 iulie, tarifele de folosire si de trecere pe reteaua de autostrazi si drumuri nationale din tara, cunoscute drept.

Imagini de o violenta incredibila in centrul pentru migranti din Calais (VIDEO)

In mediul online au aparut in ultimele zile imagini de centru pentru migranti africani din Calais, Franta, in care apar scene de o violenta extrema cu batai violente intre diverse.

Cine este femeia agresata de jandarmi la mitingul pentru normalitate din Cluj

Femeia luata pe sus de jandarmi, sambata, la mitingul organizatieiNoua Dreapta, de sustinere a familiei traditionale, organizat in Piata Avram Iancu din Cluj-Napoca, este Oana Mardare, actrita.

Scandal la mitingul pentru normalitate din Cluj! O tanara a fost luata pe sus de jandarmi

Cateva zeci de persoane au participat, sambata, la un miting al organizatiei Noua Dreapta, de sustinere a familiei traditionale, organizat in Piata Avram Iancu din.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )