Libnet.ro
UNICEF

08:30

Premiera. Sase dintre cele mai mari avioane cargo din lume, filmate simultan in zbor VIDEO

Adevărul Adevărul,
Premiera. Sase dintre cele mai mari avioane cargo din lume, filmate simultan in zbor VIDEO

Pentru a imbunatati abilitatile tinerelor echipaje ale avioanelor de transport militar An-124-100 Ruslan, ministerul Apararii din Rusia a organizat un zbor de antrenament la o altitudine de peste 4. 000 de metri. Sase aeronave gigant au fost filmate simultan in aer, o premiera. continuă pe Adevărul

Politia olandeza l-a arestat pe presupusul sef al unuia dintre cele mai mari carteluri de droguri din lume

Politia olandeza l-a arestat pe presupusul sef al unuia dintre cele mai mari carteluri de droguri din lume, Tse Chi Lop, cetatean canadian originar din China, pe numele caruia Australia a emis un mandat, scrie BBC.

Cadavrul unei balene uriase a fost descoperit in apropiere de Napoli. Este una dinte cele mai mari balene descoperite vreodata in regiune

Cadavrul unei balene despre care se crede ca este unul dintre cele mai mari gasite vreodata in Marea Mediterana a fost recuperat de pe coasta de sud a Italiei.

Larry King, unul dintre cei mai mari jurnalisti ai Americii, a murit la 87 de ani, dupa ce s-a infectat cu Covid-19

Celebrul moderator american de radio si televiziune, Larry King, a murit sambata, intr-un spital de Los Angeles. Nu a fost vehiculata inca nicio cauza a mortii, prezentatorul fiind internat din cauza infectarii cu coronavirus. King avea 87 de ani.

Masini cu rotile facute praf pe una dintre cele mai proaste sosele din Romania. Soferii ameninta cu judecata

Soselele catastrofale din judetul Botosani ii duc la exasperare pe soferi. Acestia se plang ca lucrurile au ajuns prea departe, in conditiile in care isi distrug efectiv masinile in gropile de pe drumuri. Se gandesc sa dea in judecata autoritatile locale si statul roman.

Cele mai bune amandine facute in casa. Ingredientul secret pentru a iesi la fel ca in cofetarii

Celebrele prajituri Amandina, sunt prajiturile traditionale romanesti cele mai populare. Cand eram copii mergeam la cofetarie si mancam amandine, savarine sau tarte cu fructe, adevarate delicii culinare. Desi aparent greu de facut, reteta este foarte simpla si nu necesita foarte mult timp. Celebrele prajituri Amandina, deliciu culinar Prajiturile Amandina a fost populara in cofetariile romanesti .

Cele mai bune antrenamente fitness online VIDEO

Multi prefera sa faca sport acasa in loc sa mearga la sala, mai ales in aceasta perioada a pandemiei. Au insa nevoie de inspiratie, filmulete cu miscari pe care sa le poata reproduce. Iata aici cele mai bune antrenamente fitness online! .

Horoscop 2021. Femeile care cuceresc orice barbat. Zodiile cele mai pasionale

Astrele aduc in prim-plan care sunt semnele zodiacale sub care se nasc femeile care pot sa cucereasca absolut orice barbat. Care sunt cei mai pasionati nativi? Vezi daca te afli printre doamnele supreme ale horoscopului! Horoscop 2021. Care sunt cele mai pasionale zodii? Unele zodii feminine ies clar in evidenta in ceea ce priveste pasiunea .

Cele mai murdare suprafete pe care le atingem in fiecare zi. Surpriza, toaletele nu sunt in top

Zi de zii atingem milioane de bacterii de pe suprafete pe care le credem curate. Nu este de ajuns curatenia pe care cu totii o facem zi de zi cu ajutorul diverselor produse din supermarket-uri sau magazine specializate, pentru ca suntem oricum inconjurati la orice pas de microorganisme. Suprafete murdare pe care le atingem zi .

Fritz, mesaj catre Gheorghita: Centrul Regional Timisoara a primit cele mai putine doze de vaccin, acest fapt a ridicat semne de intrebare

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a trimis o scrisoare catre coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, Valeriu Gheorghita, in care spune ca centrul regional din orasul de pe Bega a primit cele mai putine doze de vaccin si solicita mai multa predictibilitate si criterii imbunatatite de alocare a vaccinurilor.

Bucurestiul - pentru a treia zi consecutiv in scenariul galben. Topul zonelor cu cele mai multe noi infectari

Bucurestiul se afla pe primul loc in topul zonelor cu cele mai multe infectari 413 raportate vineri de GCS), insa capitala este pentru a treia zi in scenariul galben, cu o incidenta de 2,57 de cazuri 1. 000 de locuitori in ultimele 2 saptamani, astfel ca bucurestenii se asteapta la relaxarea restrictiilor. Pe locul 2 in top este judetul Timis cu 166 de noi infectari, urmat de judetul Brasov cu 148 de cazuri noi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )