Libnet.ro
UNICEF

05:31

Premiera: Transportul in comun, GRATUIT intr-un oras din ROMANIA.

România Liberă România Liberă,
Premiera: Transportul in comun, GRATUIT intr-un oras din ROMANIA.

Consilierii locali din Lugoj, judetul Timis, au votat, in sedinta de joi, introducerea transportului public in comun gratuit in municipiu, incepand din 1 iulie, decizia fiind o premiera in Romania, a afirmat primarul Francisc Boldea, citat de Mediafax. Primarul municipiului Lugoj, Francisc Boldea, a anuntat ca in sedinta de joi a Consiliului Local a fost votat, in unanimitate, un proiect de hotarare privind subventionarea cu suta la suta a transportului in comun de catre municipalitate, astfel . continuă pe România Liberă

Premiera in Romania. Gratuitate la transportul public in comun, pentru un oras din tara

Consilierii locali din Lugoj, judetul Timis, au votat, in sedinta de joi, introducerea transportului public in comun gratuit in municipiu, incepand din 1 iulie, decizia fiind o premiera in Romania, a anuntat.

Municipiul Lugoj va avea, in premiera in Romania, transport public in comun gratuit

Premiera inRomania: Consilierii locali ai municipiului Lugoj au votat, joi, introducerea transportului public in comun gratuit, proiectul intrand in vigoare de la 1 iulie. Proiectul de hotarare a fost.

Transportul in comun, blocat la Ramnicu Valcea din cauza protestelor soferilor regiei de transport

Protest spontan la Ramnicu Valcea. Peste 60 de soferi de autobuz au refuzat, luni dimineata, sa mai plece in cursa asa ca transportul public in oras este complet blocat. Oamenii sunt nemultumiti ca.

Transportul in comun, blocat la Ramnicu Valcea din cauza protestelor soferilor regiei de transport

Transportul in comun este blocat, luni dimineata, la Ramnicu Valcea, dupa ce soferii regiei de transport au refuzat sa plece pe traseu, reclamand ca nu le sunt marite salariile si ca au fost facute nejustificat angajari.

Trei atentate comise simultan intr-un oras siit din Irak: 12 persoane au murit

Douasprezece persoane au murit, luni dimineata, in trei atentate comise simultan intr-o piata dintr-un oras majoritar siit, la nord de Bagdad, au anuntat politia si o sursa medicala, informeaza AFP, citata.

50 de romani au ocupat cu forta un STADION din Londra, pe care l-au transformat intr-un oras de cartoane. Locuiesc acolo in baraci improvizate

50 de romani au ocupat cu forta un fost stadion din Londra pe care l-au transformat in propriul lor oras de carton. Romanii traiesc in conditii dificile, in baraci improvizate din cartoane, lemne si ce au mai.

Descoperire MACABRA intr-un cimitir din Iasi. Ce au gasit rudele cand au mers la mormantul barbatului ingropat acum sapte ani

Suparare mare intr-o comunitate de romi din Iasi. Mormantul unui barbat inmormantat de sapte ani a fost profanat noaptea trecuta. Descoperirea a fost facuta chiar de preotul care slujeste la biserica de la.

Catalin Botezatu a facut show intr-un hotel din Turcia care seamana cu Titanic-ul!

Catalin Botezatu a fost invitat sa deschida sezonul hotelier la un resort de 5 stele nou deschis, Titanic Delux din Belek. Onorat ca turcii au ales un designer roman pentru aceast spectacol designerul a luat cu el colectia Birds pe care a prezentat-o la New York Fashion Week, 10 fete, toate finaliste Next Top Model plus staff-ul lui si a zburat spre Antalya in ciuda avertismentelor ca sunt revolte sociale si e bine de evitat Turcia in perioada urmatoare. Continue reading .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )