Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ciolos va incerca sa dubleze premiile echipei Romaniei de handbal dupa castigarea bronzului la mondiale

România Liberă România Liberă,
Premierul Ciolos va incerca sa dubleze premiile echipei Romaniei de handbal dupa castigarea bronzului la mondiale

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca premierul Dacian Ciolos i-a trimis un sms prin care l-a anuntat ca va face toate eforturile pentru a dubla premiile cuvenite echipei Romaniei dupa castigarea medaliei de bronz mondiale. continuă pe România Liberă

Premierul Ciolos va incerca sa dubleze premiile echipei Romaniei de handbal dupa castigarea bronzului la Mondiale

Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca premierul Dacian Ciolos i-a trimis un sms prin care l-a anuntat ca va face toate eforturile pentru a dubla premiile cuvenite echipei Romaniei dupa castigarea medaliei de bronz mondiale.

Premierul Ciolos, sedinta informala cu ministrii

Premierul Dacian Ciolos i-a convocat, in aceasta dimineata, pe ministrii Cabinetului sau la o sedinta informala care are loc la Vila Lac I, discutiile fiind legate de prioritatile pe ministere, respectiv Sanatate, Educatie, Transporturi si Dezvoltare Regionala, transmit surse din presa.

Premierul Ciolos, in vizita la ranitii Colectiv din Belgia

Premierul Dacian Ciolos a scris, vineri seara, pe pagina sa de Facebook, ca inainte de intoarcerea in Romania dupa participarea la Consiliul European i-a vizitat pe pacientii raniti in incendiul din clubul Colectiv8236; care sunt internati la spitalul militar din Bruxelles.

Premierul Ciolos, vizita la ranitii Colectiv din Belgia: Este responsabilitatea noastra sa-i sustinem

Premierul Dacian Ciolos a scris, vineri seara, pe pagina sa de Facebook, ca inainte de intoarcerea in Romania dupa participarea la Consiliul European i-a vizitat pe pacientii raniti in incendiul din clubul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,286 seconds )