Libnet.ro
UNICEF

13:15

Premierul Dacian Ciolos a calatorie spre Munchen cu o cursa de linie, la clasa Economic. A refuzat o stewardesa care i-a propus sa stea la clasa Business (FOTO)

B1 B1,
Premierul Dacian Ciolos a calatorie spre Munchen cu o cursa de linie, la clasa Economic. A refuzat o stewardesa care i-a propus sa stea la clasa Business (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos efectueaza o vizita oficiala in Germania, ocazie prin care a reusit sa-si prezinte o noua imagine pozitiva. Dupa ce a iesit in evidenta prin mai multe gesturi, sa le. continuă pe B1

Dacian Ciolos a zburat spre Munchen cu o cursa de linie, la clasa Economic. O stewardesa l-a invitat sa ia loc la clasa Business, dar premierul a refuzat

Premierul Dacian Ciolos a zburat duminica spre Germania, unde efectueaza o vizita oficiala la Munchen, cu o cursa de linie Tarom, la clasa Economic. La urcarea in avion, primul ministru a fost invitat de o stewardesa sa ia loc la clasa Business, insa Dacian Ciolos a refuzat, relateaza TVR.

Premierul Dacian Ciolos a numit secretar de stat in Ministerul Educatiei un profesor de la Universitatea de Vest din Timisoara

Premierului Dacian Ciolos a numit-o pe Nicoleta - Claudia Moldovan, cadru didactic al Universitatii de Vest Timisoara, secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei, la propunerea ministrului de resort, Mircea Dumitru, potrivit unui comunicat al Universitatii.

Dacian Ciolos a mers cu o cursa de linie in Germania, la clasa Economic

Premierul Dacian Ciolos a calatorit la Munchen cu o cursa de linie a companiei Tarom, refuzand invitatia unei stewardese de a lua loc la clasa Business, potrivit tvr. ro.

Dacian Ciolos, in vizita oficiala in Germania

Premierul Dacian Ciolos a inceput, duminica, o vizita oficiala de doua zile in Germania. Deplasarea la Munchen are, in principal, un caracter economic, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului.

Dacian Ciolos merge duminica si luni in Germania, unde va avea intalniri cu lideri politici locali si cu sefii BMW

Premierul Dacian Ciolos merge, duminica si luni, in Germania, la Munchen, intr-o vizita cu un caracter in principal economic si va avea intalniri cu lideri politici bavarezi, dar si cu reprezentanti ai unor companii germane, printre care BMW, informeaza Guvernul.

Dacian Ciolos, surprins intr-o ipostaza neasteptata. Cum a plecat premierul in Germania

Jurnalistul Adelin Petrisor a publicat, pe contul de Facebook, o poza facuta de Ionut Gheorghe, in care apare premierul Dacian Ciolos Conform jurnalistului, Dacian Ciolos a calatorit la clasa.

Dacian Ciolos in Germania: Am discutat despre perspectiva ca BMW, in anii urmatori, sa fie mai prezent in Romania

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, la finalul vizitei sale in Germania, ca a discutat, printre altele, cu reprezentanti ai companiei BMW despre perspectiva ca aceasta firma sa fie mai prezenta in Romania in viitorul apropiat, potrivit Agerpres. Dacian Ciolos s-a intalnit cu reprezentanti ai mediului de afaceri, dar si cu oameni politici de rang inalt din landul Bavaria.

Cristian Busoi: Poate exista un proiect politic cu Dacian Ciolos si fara sa fie candidat pe listele PNL

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat, luni, ca este e foarte greu de crezut ca premierul Dacian Ciolos va candida la alegerile parlamentare pe listele liberalilor, dar ca poate exista un proiect politic al PNL cu Ciolos si fara o astfel de candidatura.

Mesajul postat de Dacian Ciolos in miez de noapte: Sunt o problema de siguranta nationala

Premierul Dacian Ciolos a transmis un mesaj pe care il considera de siguranta nationala. Vineri noaptea, Ciolos a scris ca taierile ilegale de padure sunt o problema de siguranta nationala. Mai.

Ce planuri are Dacian Ciolos cu BMW

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, la finalul vizitei sale in Germania, ca a discutat cu reprezentanti ai companiei BMW despre perspectiva ca aceasta firma sa fie mai prezenta in Romania in viitorul apropiat.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )