Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dacian Ciolos, surprins intr-o ipostaza neasteptata. Cum a plecat premierul in Germania

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, surprins intr-o ipostaza neasteptata. Cum a plecat premierul in Germania

Jurnalistul Adelin Petrisor a publicat, pe contul de Facebook, o poza facuta de Ionut Gheorghe, in care apare premierul Dacian Ciolos Conform jurnalistului, Dacian Ciolos a calatorit la clasa. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos merge duminica si luni in Germania, unde va avea intalniri cu lideri politici locali si cu sefii BMW

Premierul Dacian Ciolos merge, duminica si luni, in Germania, la Munchen, intr-o vizita cu un caracter in principal economic si va avea intalniri cu lideri politici bavarezi, dar si cu reprezentanti ai unor companii germane, printre care BMW, informeaza Guvernul.

Petre Toba a demisionat din functia de ministru de Interne, dupa ce DNA a cerut aviz privind inceperea urmaririi penale in cazul sau: Premierul Dacian Ciolos i-a acceptat demisia

00 Premierul Dacian Ciolos a acceptat demisia lui Petre Toba din functia de ministru de Interne, potrivit unui comunicat al Guvernului. Prim-ministrul Dacian Ciolos a acceptat demisia domnului.

Mesajul postat de Dacian Ciolos in miez de noapte: Sunt o problema de siguranta nationala

Premierul Dacian Ciolos a transmis un mesaj pe care il considera de siguranta nationala. Vineri noaptea, Ciolos a scris ca taierile ilegale de padure sunt o problema de siguranta nationala. Mai.

Premierul Dacian Ciolos a numit secretar de stat in Ministerul Educatiei un profesor de la Universitatea de Vest din Timisoara

Premierului Dacian Ciolos a numit-o pe Nicoleta - Claudia Moldovan, cadru didactic al Universitatii de Vest Timisoara, secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei, la propunerea ministrului de resort, Mircea Dumitru, potrivit unui comunicat al Universitatii.

Dacian Ciolos, despre cazul lui Petre Toba: in aceste conditii, e cel mai bine pentru Guvern ca dansul sa plece

Prima reactie a premierului Dacian Ciolos, dupa ce DNA a cerut aviz pentru inceperea urmaririi penale in cazul ministrului de Interne, Petre Toba. Seful Guvernului a declarat ca Toba ar trebui sa.

Petre Toba a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Interne. Dacian Ciolos a acceptat demisia

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, a anuntat joi ca a decis sa isi prezinte demisia din functie pentru a evita implicarea MAI intr-un scandal public in prag de alegeri. Am.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )