Libnet.ro
UNICEF

06:30

Premierul Turciei denunta lovitura de stat din Egipt.

România Liberă România Liberă,
Premierul Turciei denunta lovitura de stat din Egipt.

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, afirma ca Mohamed Morsi este singurul presedinte legitim al Egiptului, chiar daca el a fost demis de armata, scrie ziarul turc Todays Zaman, citat de AFP, potrivit Mediafax. In acest moment, din punctul meu de vedere, presedintele Egiptului este Morsi, intrucat a fost ales de popor, a declarat Erdogan. A nu tine cont de aceasta situatie inseamna a ignora poporul egiptean. ) Am respecta regimul actual daca ar fi rezultat in urma alegerilor, nu a . continuă pe România Liberă

Pentru premierul Turciei, Recep Erdogan, Mohamed Morsi este presedintele legitim al Egiptului

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, afirma ca Mohamed Morsi, demis de armata, este singurul presedinte legitim al Egiptului, conform ziarului turc Todays Zaman, citat de AFP.

Premierul Turciei considera ca Morsi este singurul presedinte legitim al Egiptului

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, afirma ca Mohamed Morsi, demis de armata, este singurul presedinte legitim al Egiptului, scrie ziarul turc Todays Zaman, conform Mediafax. in acest moment, din.

Dupa ce ar fi orchestrat lovitura de stat din Egipt, SUA continua sa ajute tara araba, in ciuda legislatiei in vigoare

Administratia Obama a anuntat ca va livra patru avioane de lupta F16 armatei egiptene, demonstrand ca va continua sa ignore legislatia americana care interzice acordarea de ajutoare tarilor in care au avut loc lovituri de stat militare. Bineinteles, atitudinea se justifica daca luam in calcul ca lovitura militara a fost pusa la cale chiar de SUA.

ADMITERE 2013. Numarul locurilor bugetate la universitatile de stat din Targu Mures, ...

Aproximativ o mie de locuri bugetate sunt disponibile pentru studiile de licenta la cele trei universitati de stat din Targu Mures, numarul fiind similar celui de anul trecut, transmite Mediafax. Potrivit datelor postate pe site-ul Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures, metodologia de admitere, dar si cifrele de scolarizare si taxele sunt similare celor de anul trecut. In total, la UMF Targu Mures sunt scoase la concurs 450 de locuri la buget si 520 cu taxa. Astfel, la .

Universitatile de stat din Cluj ofera mai putine locuri bugetate decat in 2012.

Peste 9. 500 de locuri bugetate la licenta, cursuri la zi, sunt disponibile la universitatile de stat din Cluj-Napoca pentru anul universitar 2013-2014, mai putine decat anul trecut. Cea mai mare diferenta, de 200 de locuri, a fost inregistrata la Universitatea Tehnica UTCN), transmite Mediafax. Cele cinci universitati de stat din Cluj-Napoca pun la dispozitie 9. 695 de locuri bugetate, pentru anul universitar 2013-2014, fata de 10. 012, cate erau anul trecut, transmite corespondentul .

ADMITERE 2013. Universitatile de stat din Cluj ofera mai putine locuri bugetate decat in 2012.

Peste 9. 500 de locuri bugetate la licenta, cursuri la zi, sunt disponibile la universitatile de stat din Cluj-Napoca pentru anul universitar 2013-2014, mai putine decat anul trecut. Cea mai mare diferenta, de 200 de locuri, a fost inregistrata la Universitatea Tehnica UTCN), transmite Mediafax. Cele cinci universitati de stat din Cluj-Napoca pun la dispozitie 9. 695 de locuri bugetate, pentru anul universitar 2013-2014, fata de 10. 012, cate erau anul trecut, transmite .

Islamistii din Egipt cheama populatia sa protesteze fata de inlaturarea lui Mohamed Morsi de la putere

O alianta alcatuita din 40 de miscari islamiste egiptene a convocat pentru vineri mai multe manifestatii pentru a protesta fata de inlaturarea de la putere a presedintelui Mohamed Morsi de catre armata,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )