Libnet.ro
UNICEF

17:45

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost atacat cu rosii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost atacat cu rosii

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost atacat cu rosii astazi, in timp ce sustinea un discurs, in cadrul lucrarilor Universitatii de Vara Balvanyos, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Ungariei, Viktor Orban, atacat cu rosii la Baile Tusnad

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost atacat cu rosii sambata, in timp ce sustinea un discurs, in cadrul lucrarilor Universitatii de Vara Balvanyos. Cei care l-au atacat pe Orban sunt doi tineri in.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va participa la Universitatea de Vara Balvanyos

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns, vineri, in Romania si a fost intampinat de liderul UDMR, Kelemen Hunor, potrivit Mediafax. Seful guvernului de la Budapesta va participa Universitatea de Vara.

Viktor Orban improscat cu rosii de maghiarii din Romania.

Doi adolescenti de 16 ani din Brasov si Jibou au aruncat cu rosii, sambata, la Universitatea de vara de la Baile Tusnad, inspre scena pe care se afla premierul Ungariei, Viktor Orban, acestia fiind, ulterior, amendati de jandarmi. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ), Gheorghe Suciu, un baiat din Brasov si o fata din Jibou judetul Salaj), in varsta de 16 ani, au aruncat cu rosii inspre scena pe care se aflau invitatii la dezbaterile de sambata de la .

Viktor Orban, atacat cu rosii in timpul discursului de la Baile Tusnad

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost atacat cu rosii in timpul unui discurs sustinut la Baile Tusnad, in judetul Harghita. Cei care l-au atacat pe premierul Ungariei au fost doi tineri de 16 ani, care au.

Baile Tusnad: Doi tineri au aruncat cu rosii spre scena pe care se afla Viktor Orban

Doi adolescenti de 16 ani din Brasov si Jibou au aruncat cu rosii, sambata, la Universitatea de vara de la Baile Tusnad, inspre scena pe care se afla premierul Ungariei, Viktor Orban, acestia fiind, ulterior, amendati de jandarmi, relateaza Mediafax.

Premierul Ungariei, despre sprijinul pentru comunitatea maghiara din Romania.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-au intalnit, vineri seara, la Baile Tusnad, unde au discutat despre sprijinul politic si moral pe care comunitatea maghiara il asteapta de la Guvernul de la Budapesta si de la coalitia guvernamentala ungara. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns la Hotelul Fortuna din Baile Tusnad la ora 17. 50, unde a fost intampinat de vicepremierul ungar Semjen Zsolt, dar si de liderul UDMR, Kelemen Hunor. Intalnirea bilaterala .

Premierul Ungariei participa la o scoala de vara din Romania.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns, vineri dupa-amiaza, la Baile Tusnad, pentru a participa la Universitatea de Vara Balvanyos, el fiind intampinat de vicepremierul ungar, Semjen Zsolt, precum si de liderul UDMR, Kelemen Hunor, informeaza Mediafax. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns la Baile Tusnad la ora 17. 50, din coloana oficiala facand parte cinci masini si un microbuz. El s-a cazat la Hotelul Fortuna si a fost intampinat de vicepremierul ungar Semjen Zsolt, dar si de .

Viktor Orban, despre dubla cetatenie: Trebuie sa avem o Patrie-Mama puternica, o Ungarie puternica

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sambata, la Baile Tusnad, ca maghiarii, dispersati in intreaga lume, pot constitui o natiune puternica prin sistemul dublei cetatenii, care este parte a politicii nationale a Patriei-Mame.

Viktor Orban: Trebuie sa avem o Patrie-Mama puternica, o Ungarie puternica

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, sambata, la Baile Tusnad, ca maghiarii, dispersati in intreaga lume, pot constitui o natiune puternica prin sistemul dublei cetatenii, care este parte a.

Viktor Orban: Nu e o virtute patriotica sa nu vorbesti alta limba decat cea materna / Despre dubla cetatenie: Trebuie sa avem o Patrie-Mama puternica, o Ungarie puternica

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sambata, la Universitatea de vara de la Baile Tusnad, ca limba materna este foarte importanta, dar le-a recomandat conationalilor sai sa nu ramana inchistati, ci sa invete si alte limbi straine, relateaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )