Libnet.ro
UNICEF

23:01

Premierul Ungariei, despre sprijinul pentru comunitatea maghiara din Romania.

România Liberă România Liberă,
Premierul Ungariei, despre sprijinul pentru comunitatea maghiara din Romania.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-au intalnit, vineri seara, la Baile Tusnad, unde au discutat despre sprijinul politic si moral pe care comunitatea maghiara il asteapta de la Guvernul de la Budapesta si de la coalitia guvernamentala ungara. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns la Hotelul Fortuna din Baile Tusnad la ora 17. 50, unde a fost intampinat de vicepremierul ungar Semjen Zsolt, dar si de liderul UDMR, Kelemen Hunor. Intalnirea bilaterala . continuă pe România Liberă

Premierul Ungariei, intalnire de taina cu liderii politici maghiari din Romania, Ucraina si Slovacia

Premierul Ungariei, Viktor Orban, si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-au intalnit, vineri seara, la Baile Tusnad, unde au discutat despre sprijinul politic si moral pe care comunitatea maghiara il.

Premierul Ungariei participa la o scoala de vara din Romania.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns, vineri dupa-amiaza, la Baile Tusnad, pentru a participa la Universitatea de Vara Balvanyos, el fiind intampinat de vicepremierul ungar, Semjen Zsolt, precum si de liderul UDMR, Kelemen Hunor, informeaza Mediafax. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns la Baile Tusnad la ora 17. 50, din coloana oficiala facand parte cinci masini si un microbuz. El s-a cazat la Hotelul Fortuna si a fost intampinat de vicepremierul ungar Semjen Zsolt, dar si de .

Premierul Ungariei a ajuns la Baile Tusnad

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns, vineri dupa-amiaza, la Baile Tusnad, pentru a participa la Universitatea de Vara Balvanyos, el fiind intampinat de vicepremierul ungar, Semjen Zsolt, precum si de liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, atacat cu rosii la Baile Tusnad

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost atacat cu rosii sambata, in timp ce sustinea un discurs, in cadrul lucrarilor Universitatii de Vara Balvanyos. Cei care l-au atacat pe Orban sunt doi tineri in.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost atacat cu rosii

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost atacat cu rosii astazi, in timp ce sustinea un discurs, in cadrul lucrarilor Universitatii de Vara Balvanyos, conform surselor de presa.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va participa la Universitatea de Vara Balvanyos

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns, vineri, in Romania si a fost intampinat de liderul UDMR, Kelemen Hunor, potrivit Mediafax. Seful guvernului de la Budapesta va participa Universitatea de Vara.

Fostul premier al presedintelui Mohamed Morsi a propus un compromis pentru diminuarea tensiunilor din Egipt

Fostul premier propus de presedintele islamist demis Mohamed Morsi a propus, joi, un compromis pentru diminuarea tensiunilor din Egipt si iesirea din criza politica, relateaza AFP. Hisham Qandil, in aceasta.

MP al Ungariei: Pole-position pentru Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton Mercedes) a stabilit cel mai bun timp al calificarilor contand pentru Marele Premiu al Ungariei la Formula 1, pilotul britanic urmand sa plece in cursa din pole-position. Hamilton a fost urmat de Sebastian Vettel RedBull) si Romain Grosjean Lotus).

Subiectele Zilei: Romania in UE: Sa ne pregatim strategic pentru presedintia europeana din 2019; Dosarul IPRS Baneasa. Fabrica cumparata de Hayssam la pret de apartament; Peter Eckstein-Kovacs: Relatiile dintre UDMR si Ungaria nu sunt amiabile

Guvernul a ajuns sa aiba 19 ministere dupa ce a fost reorganizat pe sub mana: Turismul, Energia si Apele au devenit ministere cu acte in regula. Fenechiu anunta licitatii desi nu mai e ministru. Desi nu mai este membru al Guvernului din data de 12 iulie, Relu Fenechiu apare in documentele Ministerului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )