Libnet.ro
UNICEF

13:15

Baile Tusnad: Doi tineri au aruncat cu rosii spre scena pe care se afla Viktor Orban

Hotnews Hotnews,
 Baile Tusnad: Doi tineri au aruncat cu rosii spre scena pe care se afla Viktor Orban

Doi adolescenti de 16 ani din Brasov si Jibou au aruncat cu rosii, sambata, la Universitatea de vara de la Baile Tusnad, inspre scena pe care se afla premierul Ungariei, Viktor Orban, acestia fiind, ulterior, amendati de jandarmi, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Viktor Orban, atacat cu rosii in timpul discursului de la Baile Tusnad

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost atacat cu rosii in timpul unui discurs sustinut la Baile Tusnad, in judetul Harghita. Cei care l-au atacat pe premierul Ungariei au fost doi tineri de 16 ani, care au.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, atacat cu rosii la Baile Tusnad

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost atacat cu rosii sambata, in timp ce sustinea un discurs, in cadrul lucrarilor Universitatii de Vara Balvanyos. Cei care l-au atacat pe Orban sunt doi tineri in.

Premierul Ungariei a ajuns la Baile Tusnad

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns, vineri dupa-amiaza, la Baile Tusnad, pentru a participa la Universitatea de Vara Balvanyos, el fiind intampinat de vicepremierul ungar, Semjen Zsolt, precum si de liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Secretul URIAS pe care il ascund acesti doi tineri. N-am crezut ca vor fi in stare sa faca asta cu viata lor

Arin Andrews si Kathy Hill arata ca doi tineri indragostiti, care se aseamana cu multe perechi pe care le-ati vazut in viata asta. insa, va vine sau nu sa credeti, in urma cu doi ani, Arin era FATA si.

Accident grav in Vaslui. Doi tineri au ajuns in stare grava la spital, unul dintre ei cu picioarele strivite

Doi tineri, unul in varsta de 20 de ani si celalalt de 26 de ani, au ajuns la spital, in aceasta dimineata, dupa ce masinile cu care circulau s-au izbit frontal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )