Libnet.ro
UNICEF

08:30

Premierul Victor Ponta: in 10-15 septembrie presedintele nu va mai putea respinge legea reducerii CAS

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta: in 10-15 septembrie presedintele nu va mai putea respinge legea reducerii CAS

Prezent sambata la Bistrita, la comemorarea a 100 de ani de la inceperea Primului Razboi Mondial, premierul Victor Ponta a declarat ca in 10-15 septembrie presedintele Traian Basescu va avea legea CAS pe birou si nu o va mai putea respinge. continuă pe Adevărul

Reducerea CAS, amanata. Ponta: Pe 10-15 septembrie presedintele va avea legea reducerii CAS revotata

Parlamentarii ACL impreuna cu parlamentari de la alte formatiuni politice au depus semnaturile necesare pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Senatului si a Camerei Deputatilor, pe data de 18 august, respectiv pe 19 august pentru a se dezbate legea privind reducerea CAS.

Victor Ponta: Legea CAS va ajunge pe masa presedintelui Basescu in 10-15 septembrie

Premierul Victor Ponta a declarat astazi, la Bistrita, intr-o conferinta de presa, ca legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator ar putea sa se intoarca pe masa presedintelui Traian Basescu la mijlocul lunii septembrie, dupa ce va fi votata de Senat si Camera Deputatilor, transmit sursele de presa.

Victor Ponta: Legea privind reducerea CAS va ajunge pe masa presedintelui Basescu in 10-15 septembrie

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Bistrita, intr-o conferinta de presa, ca legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator ar putea sa se intoarca pe masa presedintelui Traian Basescu la mijlocul lunii septembrie, dupa ce va fi votata de Senat si Camera Deputatilor, transmite Agerpres.

Premierul Victor Ponta si Liviu Dragnea au semnat contracte de finantare de 25 milioane de lei in judetul Satu Mare

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au semnat sambata, in judetul Satu Mare, 53 de contracte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala, in valoare de 25 milioane de lei, destinate. Cei doi au participat si la predarea a 10 microbuze scolare achizitionate de minister.

Premierul Victor Ponta a donat sange la Centrul de Transfuzii din Tulcea

Premierul Victor Ponta a donat sange la centrul de Transfuzii din Tulcea. Seful Executivului s-a prezentat la centru de dimineata si spune ca prin gestul sau vrea sa determine cat mai multi romani sa faca.

Premierul Victor Ponta a donat sange, la Tulcea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta se afla la Spitalul din Tulcea, unde a mers sa doneze sange pentru bolnavi, la cateva zile dupa ce Ministerul Sanatatii a facut un apel catre cetateni in acest sens,.

Ponta: Pe 10-15 septembrie cel tarziu, presedintele va avea legea privind reducerea CAS revotata

Parlamentarii ACL impreuna cu parlamentari de la alte formatiuni politice au depus semnaturile necesare pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Senatului si a Camerei Deputatilor, pe data de 18 august, respectiv pe 19 august pentru a se dezbate legea privind reducerea CAS.

Victor Ponta catre ministrul Apei si Padurilor: Mai, Doina, nu avem destule fotografii impreuna?

Premierul Victor Ponta i s-a adresat, sambata, la Bistrita, ministrului delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, cu apelativul mai, Doina, in momentul in care o femeie a dorit sa-si faca o fotografie cu seful Guvernului, iar Doina Pana a intrat si ea in cadru, relateaza Mediafax.

Ponta: Presedintele va primi legea privind reducerea CAS revotata cel mai tarziu in 15 septembrie

Proiectul de lege privind reducerea CAS va fi votat luni, in Senat, urmand ca cel mai tarziu in 15 septembrie sa ajunga la seful statului, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Eu nu.

Ponta: Proiectul privind reducerea CAS va fi pe biroul presedintelui la 15 septembrie cel tarziu

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Bistrita, raspunzand unei intrebari, ca proiectul de lege privind reducerea CAS va primi, luni, vot final la Senat, iar cel mai tarziu in 15 septembrie seful.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )