Libnet.ro
UNICEF

05:30

Premierul Victor Ponta si Liviu Dragnea au semnat contracte de finantare de 25 milioane de lei in judetul Satu Mare

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta si Liviu Dragnea au semnat contracte de finantare de 25 milioane de lei in judetul Satu Mare

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au semnat sambata, in judetul Satu Mare, 53 de contracte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala, in valoare de 25 milioane de lei, destinate. Cei doi au participat si la predarea a 10 microbuze scolare achizitionate de minister. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta: in 10-15 septembrie presedintele nu va mai putea respinge legea reducerii CAS

Prezent sambata la Bistrita, la comemorarea a 100 de ani de la inceperea Primului Razboi Mondial, premierul Victor Ponta a declarat ca in 10-15 septembrie presedintele Traian Basescu va avea legea CAS pe birou si nu o va mai putea respinge.

Premierul Victor Ponta a donat sange la Centrul de Transfuzii din Tulcea

Premierul Victor Ponta a donat sange la centrul de Transfuzii din Tulcea. Seful Executivului s-a prezentat la centru de dimineata si spune ca prin gestul sau vrea sa determine cat mai multi romani sa faca.

Premierul Victor Ponta a donat sange, la Tulcea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta se afla la Spitalul din Tulcea, unde a mers sa doneze sange pentru bolnavi, la cateva zile dupa ce Ministerul Sanatatii a facut un apel catre cetateni in acest sens,.

Strategia si negocierile la unitatile nucleare 3-4, supravegheate de Liviu Dragnea

Premierul Victor Ponta a dispus formarea unei comisii interministeriale care sa supravegheze si sa raspunda pentru aplicarea strategiei de constructie a reactoarelor 3 si 4 de la centrala nuclearo-electrica CNE) Cernavoda si sa aprobe rezultatul.

Ponta si Dragnea vin la Pitesti sa imparta microbuzele scolare

Astazi sunt asteptati la Pitesti premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea. Cei doi vor ajunge in jurul orei 10. 00 la Consiliul Judetean Arges pentru a preda microbuzele scolare catre unitatile de invatamant care pana acum nu au avut mijloace de transport pentru elevi.

Victor Ponta, criticat de presa din Marea Britanie: Premierul Romaniei s-a dat drept Simona Halep ca sa stranga like-uri pe Facebook

Premierul Victor Ponta a fost taxat de presa din Marea Britanie dupa ce s-a folosit de imaginea tenismenei Simona Halep pentru a-si mari popularitatea pe reteaua de socializare Facebook. Jurnalistii britanici au.

Victor Ponta: Nu voi participa la dezbateri inainte de primul tur, imi voi lua popcorn si ma voi uita la ceilalti candidati. Pornesc de la 40% din voturi, restul depinde de mine

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, la Tulcea, ca nu va participa la dezbaterile dintre candidatii la prezidentiale inaintea primului tur, ci doar inaintea turului al doilea al alegerilor. In tutul I imi voi lua popcorn si ma voi uita la dezbaterile dintre doamna Macovei, doamna Udrea, domnul Diaconescu, sunt doi domni Diaconescu, domnul Johannis. Va fi o cafteala, vorba ideologului Cotroceniului, la care nu doresc sa particip. In turul II e altceva. Ponta a mai spus ca porneste inaintea alegerilor cu un start de 40% din voturi asigurat de sustinerea PSD-UNPR-PC, iar restul depinde de el. In plus, premierul nu a exclus o suspendare a sefului statului, in cazul in care Traian Basescu se va manifesta ca seful de campaniei al Elenei Udrea. Ponta a mai precizat ca, pe toata durata campaniei electorale, vicepremierul Gabriel Oprea va prelua o parte dintre atributiile sale.

Victor Ponta, catre ministrul Apei si Padurilor: Mai, Doina, nu avem destule fotografii impreuna?

Premierul Victor Ponta i s-a adresat ministrului delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, cu apelativul mai, in momentul in care o femeie a dorit sa-si faca o fotografie cu seful Guvernului, iar ministrul a intrat in cadru, potrivit Mediafax.

Victor Ponta catre ministrul Apei si Padurilor: Mai, Doina, nu avem destule fotografii impreuna?

Premierul Victor Ponta i s-a adresat, sambata, la Bistrita, ministrului delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, cu apelativul mai, Doina, in momentul in care o femeie a dorit sa-si faca o fotografie cu seful Guvernului, iar Doina Pana a intrat si ea in cadru, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: 23 August e o zi speciala. Acum 70 de ani, Regele Mihai si Romania au trecut de partea binelui

Premierul Victor Ponta spune ca 23 August e o zi speciala pentru Romania intrucat, in urma cu 70 de ani, Regele Mihai si Romania au trecut de partea fortelor binelui, tara aducand tributul de sange pentru eliberarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )