Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Victor Ponta, la asumarea raspunderii pe noul program: Este o sansa de a prezenta din nou publicului obiectivele pe care le are Guvernul pana in 2016

B1 B1,
Premierul Victor Ponta, la asumarea raspunderii pe noul program: Este o sansa de a prezenta din nou publicului obiectivele pe care le are Guvernul pana in 2016

Premierul Victor Ponta si-a asumat raspunderea pe noul program politic al Guvernului, marti, in fata plenului reunit al Parlamentului, reiterand obiectivele pe care le are Guvernul Ponta 3. Va multumesc. continuă pe B1

De ce nu mai apare revizuirea Constitutiei in noul program de guvernare

Premierul Victor Ponta a explicat, sambata, ca procesul de revizuire a Constitutiei este deja declansat, acesta fiind motivul pentru care revizuirea Legii fundamentale nu mai apare in programul de guvernare al.

Erori de copy-paste in noul program de guvernare

Premierul Victor Ponta a precizat, sambata, ca referirile la salariu minim pe economie de 1100 de lei si la privatizarea minoritara a CFR Marfa, continute de programul de guvernare, reprezinta erori de redactare care vor fi indreptate.

Premierul Victor Ponta revine astazi in fata Parlamentului

Guvernul urmeaza sa isi angajeze raspunderea, marti, asupra programului inaintat Parlamentului, sedinta Camerelor reunite fiind programata sa inceapa la ora 14.

Victor Ponta: in mod normal, o motiune de cenzura nu va trece in Parlament

O motiune de cenzura la adresa Guvernului pentru noul program nu va trece in Parlament, a declarat, duminica seara, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. in mod normal, nu va trece motiunea, a spus Victor.

Victor Ponta: Tariceanu are experienta necesara pentru a fi numarul doi in stat si il poate inlocui pe Traian Basescu la presedintie

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca noul sef al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, are experienta si statura necesara pentru a fi numarul doi in stat si il poate inlocui pe Traian Basescu la presedintie, mentionand insa ca nu ia in calcul o noua suspendare, ci doar o ipoteza constitutionala.

Victor Ponta nu exclude candidatura la prezidentiale.

Premierul Victor Ponta sustine ca senatorul Mircea Geoana si cu el sunt cei care pot candida cu sanse la Presedintie din partea PSD. El a adaugat ca sanse au si Mugur Isarescu, Sorin Oprescu si Calin Popescu Tariceanu, care ar putea fi sustinuti de PSD, daca vor sta bine in sondaje. Victor Ponta pretinde ca prima optiune a PSD este refacerea USL si sustinerea unui candidat comun la alegerile prezidentiale alaturi de liberali. Cum aceasta varianta este doar una declarativa, Ponta a prezentat .

Victor Ponta, la Antena 3: Mi-as dori candva sa fiu presedintele Romaniei/ Sunt 49% sanse sa candidez la prezidentiale/ Pana pe 25 mai nu veti avea un raspuns

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei la Antena 3. Mi-as dori candva sa fiu presedinte, dar la sfarsitul anului as vrea sa fiu prim ministru. Sunt 49% sanse sa candidez la prezidentiale. Nu putem insa transa in aceasta seara problema candidatului. Am spus ca vad mai multi candidati capabili la prezidentiale, a declarat seful guvernului care mai spune ca pana pe 25 mai nu se va lua o hotarare in privinta candidatului la prezidentiale. Ioana Petrescu, ministrul Finantelor: Vom limita folosirea numerarului pentru a combate evaziunea fiscala. Ne dorim si scaderea CAS-ul si reducerea TVA-ului la alimente, dar in functie de spatiul bugetar. emisiunea este in desfasurare.

Ponta: Revenirea TVA la 19% este sustenabila.

Revenirea taxei pe valoarea adaugata la nivelul de 19% este sustenabila daca Romania va continua sa inregistreze aceeasi crestere economica de anul trecut, de peste 3%, a declarat premierul Victor Ponta. Daca avem un ritm de crestere, asa cum am avut in 2013, de 3,5%, este sustenabila, a spus Ponta la Romania TV. Intrebat ce sanse sunt sa mai fie atins acest nivel de crestere economica, premierul a amintit ca pentru acest an este estimat un nivel de 2 virgula, dar ca pentru anul trecut a .

Victor Ponta, la Antena 3: Mi-as dori candva sa fiu presedintele Romaniei/ Sunt 49% sanse sa candidez la prezidentiale

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei la Antena 3. Mi-as dori candva sa fiu presedinte, dar la sfarsitul anului as vrea sa fiu prim ministru. Sunt 49% sanse sa candidez la prezidentiale. Nu putem insa transa in aceasta seara problema candidatului. Am spus ca vad mai multi candidati capabili la prezidentiale, a declarat seful guvernului care mai spune ca pana pe 25 mai nu se va lua o hotarare in privinta candidatului la prezidentiale. Ioana Petrescu, ministrul Finantelor: Ne dorim scaderea CAS-ul din acest an sau de la 1 ianuarie 2015.

Victor Ponta: Sunt 49% sanse sa candidez la prezidentiale

Premierul Victor Ponta este invitat, in aceasta seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )