Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta: Revenirea TVA la 19% este sustenabila.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Revenirea TVA la 19% este sustenabila.

Revenirea taxei pe valoarea adaugata la nivelul de 19% este sustenabila daca Romania va continua sa inregistreze aceeasi crestere economica de anul trecut, de peste 3%, a declarat premierul Victor Ponta. Daca avem un ritm de crestere, asa cum am avut in 2013, de 3,5%, este sustenabila, a spus Ponta la Romania TV. Intrebat ce sanse sunt sa mai fie atins acest nivel de crestere economica, premierul a amintit ca pentru acest an este estimat un nivel de 2 virgula, dar ca pentru anul trecut a . continuă pe România Liberă

Ponta: Revenirea TVA la 19% este sustenabila doar cu un ritm de crestere PIB de peste 3%

Revenirea taxei pe valoarea adaugata la nivelul de 19% este sustenabila daca Romania va continua sa inregistreze aceeasi crestere economica de anul trecut, de peste 3%, a declarat premierul Victor Ponta.

TVA de 19%, reducerea CAS si impozitul diferentiat pe venitul salarial - obiective in programul politic al Guvernului

Revenirea TVA la nivelul de 19%, largirea bazei de impozitare, reducerea CAS cu 5 procente si impozitul diferentiat pe venitul salarial sunt principalele masuri financiar-fiscale prevazute in programul politic pentru care Guvernul isi va angaja raspunderea in fata Parlamentului saptamana viitoare.

Programul Guvernului: Crearea cadrului legal privind utilizarea limbii materne in structurile deconcentrate, largirea bazei de impozitare, impozit diferentiat si CAS si TVA reduse, daca este posibil

Programul guvernului a fost public in sedinta de vineri si a fost transmis Parlamentului, reluand, in principiu, marile teme din programul USL. Astfel, in document se vorbeste despre largirea bazei de impozitare, o cota redusa de TVA la produsele agroalimentare de baza cu conditia asigurarii spatiului fiscal necesar, revenirea la TVA de 19% si reducerea CAS cu 5 puncte, in masura in care cadrul fiscal-bugetar va permite, potrivit agentiei Mediafax. Documentul facut public se numeste Program, fiind evitata sintagma program de guvernare. Citeste in documentul atasat programul guvernului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )