Libnet.ro
UNICEF

19:45

Premierul Victor Ponta, audiat in Comisia Juridica: Deciziile politice nu pot fi cenzurate de un procuror (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Victor Ponta, audiat in Comisia Juridica: Deciziile politice nu pot fi cenzurate de un procuror (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns la Comisia Juridica, acolo unde si-a sustinut punctul de vedere, informeaza B1 TV. Acesta nu a venit insotit de avocat. Victor Ponta a mai venit la Comisia Juridica in cursul. continuă pe B1

Victor Ponta, audiat la Comisia juridica din Camera Deputatilor la ora 16.00

UPDATE Premierul Victor Ponta a declarat ca se va prezenta la ora 16. 00 pentru a fi audiat in Comisia juridica din Camera Deputatilor. Primul ministru a precizat ca doreste ca votul din plen sa aiba loc.

Au inceput consultarile la Cotroceni. Premierul Victor Ponta este prezent

Klaus Iohannis l-a primit pe premierul Victor Ponta, la ora 18. 00, alaturi de reprezentantii PSD, UNPR si PC. La ora 18. 30 sunt programati la consultari liberalii si restul Opozitiei. Victor Ponta si.

Premierul Victor Ponta, URMARIT PENAL in dosarul lui Dan Sova

Premierul Victor Ponta a fost pus astazi sub urmarire penala de procurorii DNA. Victor Ponta este urmarit penal pentru 19 presupuse infractiuni, iar DNA cere avizul parlamentului pentru cea de-a 20-a.

Premierul Victor Ponta: Cei de la PNL-PDL sa nu mai foloseasca justitia politic (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa incheierea sedintei a Comitetului Executiv National al PSD, ca toata lumea vrea ca guvernul in fruntea careia se afla sa mearga mai departe. Acesta le-a atras.

Un restaurant din Bucuresti face cinste de bucurie ca premierul Victor Ponta a fost citat ca suspect dosarul lui Dan Sova. in spiritul intamplarilor de astazi oferim un tentacul de calamar din partea casei (FOTO)

Un restaurant din Bucuresti a lansat o oferta speciala astazi, dupa ce premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala. Noi credem ca tentaculele ar trebui sa fie in farfurie, nu sa-si faca de cap i.

Un restaurant din Bucuresti face cinste de bucurie ca premierul Victor Ponta a fost citat ca suspect in dosarul lui Dan Sova. in spiritul intamplarilor de astazi oferim un tentacul de calamar din partea casei (FOTO)

Un restaurant din Bucuresti a lansat o oferta speciala astazi, dupa ce premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala. Noi credem ca tentaculele ar trebui sa fie in farfurie, nu sa-si faca de cap i.

UNPR: Optiunea noastra ramane aceea de a continua parteneriatul politic corect cu premierul Victor Ponta

UNPR considera ca o criza politica poate periclita in mod grav interesul national si precizeaza ca optiunea Uniunii a fost si ramane aceea de a continua guvernarea si parteneriatul politic corect atat cu premierul Victor Ponta, cat si cu presedintele Klaus Iohannis.

Stirea ca premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA a facut inconjurul lumii: Ce scriu cele mai importante publicatii straine

Stirea ca premierul Victor Ponta are calitatea de suspect in dosarul senatorului Dan Sova a facut inconjurul lumii. Publicatiile straine relateaza pe larg acuzatiile pe care procurorii DNA i le aduc sefului.

CCR: Premierul Victor Ponta nu poate fi suspendat decat de Camera Deputatilor

Premierul Victor Ponta nu poate fi demis decat de Camera Deputatilor, se arata in Decizia Curtii Constitutionalenr. 53din 28 ianuarie 2005. in drept, in cauza nu exista conflict juridic de.

Premierul Victor Ponta, asteptat luni la inaugurarea celei mai noi sectii a uzinei TMK Artrom

Fabrica de tevi TMK Artrom din Slatina, una dintre cele mai importante uzine din localitate care au rezistat cu succes privatizarilor esuate din municipiu, isi va inaugura, luni 8 iunie, cea mai noua sectie de productie. Evenimentul va fi marcat prin prezenta oficialilor firmei, dar si a premierului Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )