Libnet.ro
UNICEF

13:00

Premierul Victor Ponta a numit sefii directiilor regionale antifrauda ale ANAF.

România Liberă România Liberă,
Premierul Victor Ponta a numit sefii directiilor regionale antifrauda ale ANAF.

Deciziile de numire in functie a sefilor celor opt directii regionale antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), au fost semnate, joi, de premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. Numirile au caracter temporar, pana la ocuparea prin concurs a acestor posturi, conform procesului de restrucurare a ANAF, care se va incheia pana la 1 decembrie. Astfel, Claudiu Codrea a fost numit inspector general adjunct antifrauda, sef al Directiei regionale antifrauda fiscala . continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta vine la Calarasi. Seful Executivului, asteptat la sediul ADR

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, dar si Varujan Vosgania, ministrul Economiei, sunt asteptati, joi, la Calarasi. Seful Executivului va participa la sediul ADR Sud Muntenia la semnarea primelor proiecte din cadrul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice.

Ponta a numit sefii celor opt directii regionale antifrauda ale ANAF

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, deciziile de numire in functie a sefilor celor opt directii regionale antifrauda ale ANAF, acestia urmand sa ramana in functie pana cand posturile de vor ocupa prin.

Basescu: Victor Ponta foloseste aceleasi tertipuri ca Adrian Nastase.

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca premierul Victor Ponta foloseste aceleasi tertipuri ca Adrian Nastase pentru a multumi baronii locali. Eu am un pact de coabitare cu Victor Ponta. Nu am un pact de tacere. Nu ezit sa vorbesc de coruptie. Este stilul lui Adrian Nastase. 3800 de hectare din insula mare a Brailei au fost transferati la Consiliul Judetean. Pamant pe care stau cu ochii o gramada de sacali. Acelasi tertipuri pe care le-a folosit Adrian Nastase le foloseste si Victor .

Victor Ponta: Schema de minimis ar putea fi mutata de la Finante la Agentiile de Dezvoltare Regionala

Schema de minimis ar urma sa treaca din gestiunea Ministerului de Finante la Agentiile de Dezvoltare Regionala ADR), dupa o problema aparuta saptamana trecuta la inregistrarea online a IMM-urilor, a declarat joi, la Calarasi, premierul Victor Ponta, citat de Agerpres. Sesiunea de inregistrare online desfasurata in 28 august pentru schema de minimis a fost declarata inchisa dupa numai sase minute, reprezentantii Ministerului Finantelor aratand ca resursele IT alocate schemei au fost insuficiente in urma anticiparii gresite a numarului mare de firme care sunt interesate. De altfel, in cursul aceleiasi zile, ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a anuntat ca sesiunea va fi anulata si reluata ulterior pentru a oferi egalitate deplina de sanse tuturor IMM-urilor interesate sa inregistreze cereri de finantare, eliminand orice suspiciune cu privire la corectitudinea derularii acestei proceduri.

Victor Ponta despre Rosia Montana: Votul nominal in Parlament e o idee buna. Am trimis legea in Parlament ca sa existe o dezbatere. Daca nu dadeam aviz plateam miliarde despagubiri firmei respective

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, referitor la Rosia Montana, ca In conformitate cu legea actuala trebuia sa dau aviz si sa inceapa lucrarile. In conformitate cu legea actuala trebuia sa dau aviz si sa inceapa lucrarile. Daca nu dadeam aviz plateam miliarde despagubiri firmei respective.

Victor Ponta despre Rosia Montana: Votul nominal in Parlament e o idee buna. Am trimis legea in Parlament ca sa existe o dezbatere. Daca nu dadeam aviz plateam miliarde despagubiri

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, referitor la Rosia Montana, ca In conformitate cu legea actuala trebuia sa dau aviz si sa inceapa lucrarile. Daca nu dadeam aviz plateam miliarde despagubiri firmei respective.

PMP pune in carca lui Victor Ponta problema maidanezilor

Partidul Miscarea Populara PMP) considera ca premierul Victor Ponta trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru orice persoana care devine victima cainilor comunitari.

Victor Ponta: 75-80% dintre producatori au aplicat scaderea pretului painii cu 15%

Circa 75-80% dintre companiile de panificatie au redus pretul painii cu 15% dupa scaderea TVA la acest produs, de la 1 septembrie. Datele au fost anuntate miercuri de premierul Victor Ponta, care spune ca.

Victor Ponta da asigurari: Reprezentantii GFR si MT se intalnesc azi pentru a semna ...

Premierul Victor Ponta a dat asigurari ca reprezentantii Ministerului Transporturilor se vor intalni luni cu reprezentantii Grupului Feroviar Roman pentru a semna contractul de privatizare a CFR Marfa. Surde din Ministerul Transporturilor au declarat pentru Realitatea TV ca noul ministru al Transporturilor, Ramona Manescu, nu va participa la semnarea contractului de privatizare a CFR Marfa. Investitorul Gruia Stoica trebuia sa semneze luni, la sediul Ministerului Transporturilor, contractul .

Batalia regionalizarii: Seful PSD Maramures cere garantii personale de la Victor Ponta si Liviu Dragnea ca judetul sau nu va pierde toate institutiile

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a declarat joi ca unele institutii deconcentrate ar trebui lasate sa functioneze in actualele resedinte de judete, o concentrare a acestora in capitalele viitoarelor regiuni putand duce la derapaje administrative, potrivit Agerpres. El a adaugat ca e nevoie de garantii personale in acest sens din partea primului-ministru Victor Ponta si a ministrului Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )