Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Victor Ponta va pleca la Londra unde ar urma sa aiba discutii cu oficiali ai BERD

B1 B1,
Premierul Victor Ponta va pleca la Londra unde ar urma sa aiba discutii cu oficiali ai BERD

Premierul Victor Ponta va pleca joi la Londra, unde va discuta cu reprezentanti ai institutiilor financiare internationale despre finantarea proiectelor de infrastructura din Romania. Potrivit Digi24, premierul va. continuă pe B1

AFP: Premierul Victor Ponta, supus unei duble presiuni - din partea justitiei, in procesul de coruptie, si a Parlamentului, unde opozitia a depus o motiune de cenzura

Premierul roman Victor Ponta este supus unei duble presiuni, din partea inaltei Curti de Casatie si Justitie referitoare la procesul de coruptie in care este implicat, si din partea Parlamentului, unde opozitia.

Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari are loc luni: Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni

Luni incepe procesul lui Victor Ponta. Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari va avea loc la Instanta Suprema, potrivit B1 TV. Premierul a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri.

Victor Ponta se intalneste cu reprezentantii BERD la Londra

Premierul Victor Ponta se va afla la Londra, joi, pentru discutii cu reprezentanti ai Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si va fi insotit si de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, noteaza Mediafax .

Victor Ponta, despre vizita lui Hans Klemm la Palatul Victoria: Am vorbit despre faptul ca in ultimii trei ani si jumatate, Romania s-a dovedit un aliat serios al SUA. Vrem si noi mai mult sprijin si apreciere in problemele noastre (VIDEO)

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a mers miercuri dimineata la Palatul Victoria unde s-a intalnit cu premierul Victor Ponta. I-am urat bun venit. Ma bucur ca dupa trei ani avem un ambasador. Am vorbit desp.

Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari, la instanta suprema: Judecatorii mentin masura controlului judiciar pentru Dan Sova. Victor Ponta nu a fost citat

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au mentinut, luni, masura controlului judiciar pentru Dan Sova din dosarul Turceni-Rovinari, in care senatorul a fost trimis in judecata alaturi de premierul Victor Ponta si de seful Completului Energetic Rovinari, Laurentiu Ciurel. Victor Ponta nu a fost citat de instanta luni, la primul termen al procesului. Senatorul Dan Sova a declarat luni, la iesirea de la ICCJ, ca nu isi va da demisia si ca nici premierul Victor Ponta, alaturi de care este judecat in cazul Turceni-Rovinari, nu ar trebui sa demisioneze, aratand ca intotdeauna a respectat Constitutia si ca nu are emotii pentru dosarul sau.

Procesul lui Victor Ponta incepe astazi la Instanta Suprema

Procesul in care premierul Victor Ponta va fi judecat pentru complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani si fals in declaratii incepe astazi la Instanta Suprema. Premierul a fost trimis in judecata de.

Victor Ponta: Nu cred ca trebuie sa marim taxa TV, dar TVR-ul sa foloseasca mai bine banii pe care ii primeste (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a comentat in cadrul sedintei de Guvern decizia luata miercuri de Parlament privind Televiziunea Publica si sustine ca taxa TV nu se va mari, iar banii pe care TVR-ul ii primeste de la.

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Victor Ponta, despre anuntul candidaturii lui Robert Negoita la presedintia PSD: I-am zis ca e riscant sa zica de Dragnea, de mine. Daca maine e el? Eu n-as fi zis (VIDEO)

Premierul Victor Ponta l-a sunat aseara pe Primarul Sectorului 3, Robert Negoita. Asta dupa ce edilul a anuntat ca va candida la presedintia Partidului Social Democrat, Informeaza B1 TV. Ponta a catalogat.

Victor Ponta, avertisment pentru Robert Negoita: E riscant sa vorbeasca de dosarul meu sau al lui Dragnea. Daca maine e el, ce va mai zice?

Premierul Victor Ponta i-a dat miercuri un avertisment lui Robert Negoita, cel care si-a anuntat ieri candidatura la sefia PSD si i-a criticat pe premier si pe Liviu Dragnea pentru scandalurile penale in care sunt implicati. E riscant sa vorbeasca de dosarul meu sau al lui Dragnea. Daca maine e el, ce va mai zice?, a spus Ponta, zambind.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )