Libnet.ro
UNICEF

20:30

Procesul lui Victor Ponta incepe astazi la Instanta Suprema

Antena3 Antena3,
Procesul lui Victor Ponta incepe astazi la Instanta Suprema

Procesul in care premierul Victor Ponta va fi judecat pentru complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani si fals in declaratii incepe astazi la Instanta Suprema. Premierul a fost trimis in judecata de. continuă pe Antena3

Procesul lui Victor Ponta incepe luni

Procesul lui Victor Ponta, trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, incepe luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce procurorii DNA au trimis joi dosarul la instanta, iar vineri judecatorul caruia i-a fost repartizat s-a abtinut.

Procesul premierului Victor Ponta incepe luni, 21 septembrie, la iCCJ

Procesul lui Victor Ponta, trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, incepe luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce procurorii DNA au trimis joi dosarul la instanta, iar vineri .

Procesul lui Victor Ponta incepe luni la inalta Curte

Procesul in care premierul Victor Ponta va fi judecat pentru complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani si fals in declaratii va incepe luni la inalta Curte de Casatie si Justitie. Premierul a fost.

incepe procesul lui Victor Ponta. Magistratii verifica legalitatea rechizitoriului procurorilor

Procesul lui Victor Ponta. Primul termen al procesului in care Victor Ponta este acuzat de complicitate la evaziune fiscala, fals si spalare de bani a fost stabilit pentru luni, la ora 12. in acelasi dosar este judecat si senatorul PSD Dan Sova.

Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari are loc luni: Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni

Luni incepe procesul lui Victor Ponta. Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari va avea loc la Instanta Suprema, potrivit B1 TV. Premierul a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri.

Victor Ponta implineste 43 de ani. A fost un an greu pentru seful Guvernului

Premierul Victor Ponta implineste astazi varsta de 43 de ani. A fost un an greu pentru seful Guvernului, plin de evenimente, de la pierderea alegerilor prezidentiale din septembrie 2014, pana la trimiterea in.

Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari, la instanta suprema: Judecatorii mentin masura controlului judiciar pentru Dan Sova. Victor Ponta nu a fost citat

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au mentinut, luni, masura controlului judiciar pentru Dan Sova din dosarul Turceni-Rovinari, in care senatorul a fost trimis in judecata alaturi de premierul Victor Ponta si de seful Completului Energetic Rovinari, Laurentiu Ciurel. Victor Ponta nu a fost citat de instanta luni, la primul termen al procesului. Senatorul Dan Sova a declarat luni, la iesirea de la ICCJ, ca nu isi va da demisia si ca nici premierul Victor Ponta, alaturi de care este judecat in cazul Turceni-Rovinari, nu ar trebui sa demisioneze, aratand ca intotdeauna a respectat Constitutia si ca nu are emotii pentru dosarul sau.

Instanta refuza cererea lui Dan Sova de a comunica cu Victor Ponta

Instanta suprema a decis ca senatorul Dan Sova sa ramana cu masura controlului judiciar si i-a respins cererea de ridicare a interdictiei de a se apropia si a comunica, direct sau indirect, cu premierul Victor Ponta, alaturi de care a fost trimis in.

Dan Sova a ajuns la Instanta suprema

Senatorul Dan and Sova s-a prezentat azi la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru primul termen al dosarului Turceni - Rovinari, in care a fost trimis in judecata de procurorii DNA alaturi de alte persoane, printre care si premierul Victor Ponta, transmit surse din presa.

Primul termen in dosarul lui Victor Ponta, stabilit pentru luni, la Curtea Suprema

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru luni, 21 septembrie, primul termen al judecarii dosarului in care premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata de DNA, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )